Piquet, NASCAR Kamyonet Serisinde Yarışacak

yazar:

kategori:

2009 sezonu ortasında Renault takımından ayrılan Piquet, NASCAR Nationwide, Kamyonet ve ARCA serilerinde bazı yarışlara çıkmıştı.

Red Bull Horse Racing ile NASCAR Kamyonet serisinde Piquet, 6. olarak etkileyici bir başlangıç yapmıştı.

Piquet’in hangi takımla yarışacağını bugün açıklaması bekleniyor.


Yorumlar

  1. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    bu vatandaşın kafasında sorun olduğuna yemin edebilirim…

  2. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    zaten senin yerin anca kamyon yarışları. f1 saba fazla büyüktü… senin yüzünden renaultF1 team denen birşey kalmadı bugün. gönülden desteklediğim takımımı vahvettin. git şimdi kamyon sür.

  3. bu adama yazık ettiler yaa anlamıyorum ben bu adamları orda elştirilmesi gereken alonso ve takım iken bu olayı yapmaya zorlanan adam herkes tarafından günah keçisi olarak ilan ediliyor halbuki ii bişeyler başarabilirdi burda 🙁 ama tabi alonso nasıl oluyo anlamıyorum ama bi şekilde hep dokunulmaz o zmn da bi ceza almadı 2010 hockenheim de de yani bu adamın nerden nasıl bi fia tırpili var bilmiyorum ama galibiyet sayısı açısından 2 tane karaktersiz 1. liğe paşapaşa koyuldu ve öyleyken herkes onu savunabiliyo nasıl bi adam takım arkadaşının kaza yapmasının ardından yarış kazanmak ister ki nasıl bi pilot böyle bişeyi düşünür peki ya 2007 de Mc Laren ondan böyle bişey yapmasını isteseydi o kadar ii bi takım oyuncusu olduğunu gösterip aracı vuracak mıydı duvara bnce burda eleştirilmesi gereken asılkişiyi herkes pas geçiyo bu olayların tek sorumlusu alonsodur nedense hep onun takım arkadaşlarına bişey oluyor yanılıyo muyum bu onun ii bi pilot olduğunu göstermez tam aksine pilotajının yetersiz olduğunu gösterir eğer ii bi pilot olmuş osaydı bunu Abu Dhabi de görürdük 😀 😀 😀 yazık gerçekten çok yazık…..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir