Alguersuari, Alonso ve Hamilton Arasında Mücadele Bekliyor

yazar:

kategori:

2011 şampiyonası hakkında tahmin yürüten Alguersuari “Mclaren’in gelecek sene harika bir araca sahip olacağını hissediyorum ancak bunun nedenini bilmiyorum. Hamilton şampiyon olabilir.”

“Ferrari’nin aracı da harika olacak ve Lewis ile Fernando arasında mücadele bekliyorum. Ancak tabiki Red Bull’da orada çok rekabetçi bir şekilde olacak.” dedi.

Alguersuari, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan FIA 2011 Katılımcı listesinde adının yer almaması karşısında şaşırdığını söyledi.

İspanyol sürücü gelecek sene Toro Rosso’da devam edeceğinden emin olduğunu ancak adının listede yer almaması karşısında bir fikrinin olmadığını söyledi.

Toro Rosso, listede her iki pilot kadrosunu da boş bırakmıştı.

Aynı zamanda DJ de olan Alguersuari bu olaya espiri ile yaklaşarak “Müzik için F1’i bırakmayı düşündüğüm için adım yazmıyor olabilir.”

“Tabiki Toro Rosso’dayım. İnsanların neden bu oyunu oynadıklarını bilmiyorum. % 100 Formula 1’deyim.” dedi ve 2011 sonrasında Red Bull’a geçmeyi hedeflediğini söyledi.


Yorumlar

  1. yani olmayacak bişey olmadığını ifade etmek istedim yoksa force india iyi bir araç yaparsa sutil de şampiyon olabilir

  2. Rosberg ve Vettel de unutulmamalı. Eddie Jordan güncel açıklamalarının birinde Rosberg'in şampiyon olacağını, 2010'da oldukça kaliteli kullandığını söylemişti.

  3. ben de aynı şeyleri düşünüyorum ama bu iş hislerle olmuyor bi bakmışsın brawn ve şumi ortaklığı elalemin aklını almış 😀

  4. Aklın yolu bir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir