Lotus: "Takımın Renault Olarak Anılacağının Farkındayız"

yazar:

kategori:

Gelecek sene Renault takımı, Lotus Renault GP olarak adlandırılsa da, bu birliktelik sadece isim sponsorluğu şeklinde olacağı için araçlar Renault’a ait olacak.

Bahar “Evet, takımın hâlâ Renault olarak anılacağının tamamen farkındayız ve bu girişimde bulunmadan önce de farkındaydık. Ancak bu şekilde spora girmeye biz karar verdik ve bizim için uzun vadeli bir birliktelik olacak. Sadece gelecek seneyi ya da bir sonraki seneyi planlamadık. Tüm şirkette gelecek 10 sene istikrar planlıyoruz.”

“Direkt olarak şasi adını değiştirerek takımı değiştiremeyeceğimizin farkındayız. Bunun çok fazla olumsuz geri dönüşü olabilir. Şu anda sponsor olarak iyi bir konumdayız ve yorumcuların sadece Renault ismini kullanmalarına saygı göstereceğiz. Ne yazık ki durum böyle.”

Bahar, gelecek senelerde takımın kontrolünü tamamen almalarının mümkün olduğunu yineledi.

Bahar “Sadece 2 sene bir aracın üstünde logolarımızın bulunması için girmenin bir mantığı olmazdı. Uzun vadede daha geniş kapsamlı planlarımız var. Enstone’da çalışacak ve F1 teknolojisini yol araçlarına aktaracak olan mühendisler belirleyerek bir gün birlikteliği maksimum seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    e buda iyi, en azından has renault kimliği korunuyor hala. yani şimdilik. gelecek seneler için pek olumlu konuşmuyor yalnız bu kişi. kendi için olumlu bizler için olumsuz. ileriye doğru lotusf1 team a doğru götürmek istiyorlar takımı…

    inşallah 10 seneye kalmadan carlos ghosn başımızdan giderde ''renaultF1 team'' geri döner…

  2. İşte benim demek istediğim buydu

    Gelecek sene Renault takımı, Lotus Renault GP olarak adlandırılsa da, bu birliktelik sadece isim sponsorluğu şeklinde olacağı için araçlar Renault'a ait olacak.

    Herkes işinin başında bizim şasimiz ve bizim motorumuz bizim teknik elamanımız.Şasi ismimiz ne olacak acaba merak ettim R serisine son verdik galiba

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir