Webber: "Vettel'le Hiç Bir Sorunumuz Yok"

yazar:

kategori:

İki sürücü arasında bu sene bir çok yarışta zıtlaşmalar oldu ve özellikle Türkiye’de yaşanan kaza sezonun en önemli olaylarından birisiydi.

Webber “İlişkilerde zorluklar, iki takım arkadaşı birbirlerini bizim gibi zorlarken kaçınılmazdır ve insanlar aynı takımın 2 sürücüsünün 10-15 senede bir aynı anda şampiyonluk mücadelesi verdiğini anlamak zorundalar. Genelde rakiplerinizle şampiyonluk mücadelesi verirsiniz ancak aynı takım ve çatı altında böyle mücadelenin olması oldukça olağan dışı.”

“Bu Red Bull’da aynı zamanda ilk kez oluyordu bu yüzden hepimiz çok şey öğrendik. Bazı acılar oldu ancak bizler, 2 rekabetçi sürücü olarak aynı şeyi istiyorduk ve bu zaman zaman zorluklara neden oldu.”

“Şimdi ilişkimiz iyi, sene sonunda olanlar hakkında sohbet edebildik ancak sene içerisinde olaylar sıcakken bunları konuşmak mümkün değildi. Kış dönemi boyunca gelecek sezon öncesinde hazırlanmak ve sorun yaşamadan daha iyi iş çıkarmak için daha çok zamanımız olacak.” dedi.

Webber ayrıca Red Bull’un gelecek sene her iki sürücüsüne eşit davranacağı konusunda şüphesinin olmadığını yineledi.

“Benim aracımda 2 numara olacak. Seb puanların % 51’ini kazandı, ben ise % 49’unu bu açıdan çok sıkı mücadele oldu.”

“Eğer istikrarlı bir şekilde ön bölümde galibiyet mücadelesi vermezseniz tabiki rolünüz değilir ancak konuşabileceğiniz durumda olursanız takım emirleri olmaz. Bana göre en iyi yöntem bu.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir