Schumacher BMW'nin 2008'de Sönmesini Bekliyor

yazar:

kategori:

2008 sezonuna güçlü başlangıç yapmasına rağmen BMW Sauber takımı Mclaren ve Ferrari ile şampiyonluk mücadelesinde geride kalacak. Bu görüş 7 dünya şampiyonu Michael Schumacher’e ait.

Hinwiml kökenli takım ilk 2 yarışta da 2.lik elde etti ve markalar klasmanında Mclaren ve Ferrari’nin arasında bulunuyor şu anda.

BMW’nin performansı hakkında konuşan Schumacher "BMW’nin bir kaç yerde parlaması olacak, belkide umduğumuzdan daha çok ancak herşeyi dikkate alırsak ben onların bu performansı sezon boyunca sürdürebileceğini düşünmüyorum." dedi.

39 yaşındaki Schumacher, Brussels’de düzenlenen alkolden kaza yaparak ölenleri azaltma kapmanyasında Reuters ile yaptığı röportajında ayrıca başka hiç bir takımın da tepedeki 2 takım ile mücadele edemeyeceğini söyledi.

Schumacher "Ben Ferrari ve Mclaren arasında düz bir savaş olacağını düşünüyorum. Şampiyonanın sonuna kadar gerçekçi olarak mücadele edebilecek başka takım olmayacak." dedi.

Schumacher ayrıca BMW Sauber pilotları Nick Heidfeld ve Robert Kubica’nın şampiyonluk için mücadele edemeyeceklerini söyledi ancak hemşerisi SEbastian Vettel için bir kaç cesaretverici yorumda bulundu.

Schumacher "Ben Alman takım arkadaşım Sebastian Vettel’in bu sene bir çok sürpriz yapacağını düşünüyorum."

"Sonuçlara rağmen çok iyi gidiyor. Avustralya’da ve Malezya’da yarış dışı kalana kadar çok iyi gitti. Bu bakımdan onun sezonun sürprizi olacağını düşünüyorum." dedi.


Yorumlar

  1. schumacher kesınlıkle haklı bmw mclaren vge ferrari kadar iyi degıill ama umarım sönmez ve bu gruba reno ve williams katılır 5 li bir zirve mücadelesi izleriz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir