HRT'nin Pilot Seçiminde Acele Yok

yazar:

kategori:

Toyota ile mutlu sonra ulaşamaması ile planlarında aksaklık yaşayan İspanyol takım, Bahreyn’de hazır olacaklarından şüphe etmiyor.

Marca’ya konuşan Jose Ramon Carabante, sadece gelecek sene için değil uzun vadeli planlarının yolunda olduğunu söyledi.

HRT’nin F1’de bir süre daha olacağına inanıp inanmadığı sorusuna Carabante: “Evet, elbette. Bu açık. Araç, elbette gridde olacak.”

Carabante, önümüzdeki birkaç sene içindeki beklentilerle ilgili süreç hakkında gerçekçi olduğunu, uzun vadede takımın hayatta kalmasına inanmaması için herhangi bir nedenin olmadığını söyledi.

Carabante: “Gelişmeye devam etmek istiyoruz. Başardıklarımızın bir adım önüne geçmek ve takımı adım adım pekiştirmek istiyoruz”

“Bu, uzun vadeli bir proje. Öğrenmeye devam edip, bu projeyi 2-3 senede pekiştirip pekiştiremeyeceğimizi görmek istiyoruz”

HRT, gelecek sene için birçok pilotla görüşüyor ve Carabante, önlerinde fazlaca seçenek olduğunu söyledi.

Pilot dizilimi için Carabante: “Değişiklikler olacak. Farklı pilotlarla görüşüyoruz. Konuştuğumuz 5-6 pilot var ve acele etmiyoruz”

“Ocak ayına kadar hiç bir şey açıklamayacağız, en iyi seçeneğin hangisi olduğuna bakıyoruz. Birçok ihtimal var ve aynı araç gibi en dayanıklı pilotlara sahip olmak istiyoruz”

2011 hakkında ise Carabante: “Gerçekçi olmak zorundayız. Bu sene süresince olduğumuz yerin bir adım önüne geçmek istiyoruz. Olay bu. Yükseklerde olmak bir hayal, ütopya. Puan almak da çok zor ama Toro Rosso, Force India gibi takımların arkasında olmak istiyoruz”


Yorumlar

  1. Toro Rosso ile Force India arasında dağlar kadar fark var ama neyse Carabante hevesini kırmayalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir