Raikkonen, Citroen İle Anlaşmaya Yakın

yazar:

kategori:

Eaki Formula 1 şampiyonunun bu sene Citroen ile WRC’de ilk sezonunu geçirmesinden sonra adı Monster Ralli Takımı ile Ford’la birlikte anılmaya başlanmıştı.

Raikkonen’in Ford’la görüşmeleri ciddi seviyeye ulaşsa da son gelen ciddi haberlere göre Fin sürücü Citroen’le anlaşmaya çok yakın.

Citroen’in Motor Sporları Patronu Olivier Quesnel, Raikkonen ile devam etmek istediklerini söyledi.

Resmi açıklamalar olmamasına rağmen Citroen’den bir sözcü “Kimi’nin gelecek sene de burada olmasını bekliyoruz. Bazı şeyleri bazıları ile görüşmüş olabilir ancak o burada olacak. Bize söylenenlere göre anlaşma sağlandı.” dedi.

Raikkonen, ralli kariyerinin ilk senesinde en iyi sonucunu Türkiye’de 5. olarak almıştı.

Raikkonen’in yeni anlaşmayı imzalar imzalamaz yeni Citroen DS3 ile testlere başlaması bekleniyor.

 


Yorumlar

  1. Schumii Kimii avatarı
    Schumii Kimii

    Benim F1 mazim öyle çok geriye dayanmaz. malum Türkiye gibi bir ülkede F1'i takip etmek kolay değil eskiden de internet bu kadar yaygın değildi. 2002den itibaren uydu anteni aldıktan sonra NTVden yarışları takip etmeye başlayabildim. Öncesinde de merak ediyodum ama imkanlardan dolayı olmuyodu ancak bi Schumi ve Ferrari sempatisi vardı. Takip etmeye başladıktan sonra da Schumi-Ferrari ikilisi bu sporu bana sevdirdi ve zamanla Schumi sevgisi herşeyin önüne geçti. O yüzden F1 deyince benim için Schumi bir yana diğerleri bir yana. tabi bu diğerlerini yoksaydığım anlamına gelmez hepsine saygı duyarım. bazılarını da ayrıca severim 🙂
    Schumiden sonra kendime en yakın Kimi'yi hissettim ve onu tutmaya başladım, malum insanın zevk alabilmesi için taraf olması gererkiyor. Schuminin yokluğundaki 3 sene içinde en çok sevindiğim ve heyecanlandığım iki yarış 2007 Brezilya ve 2009 Spa yarışlarıydı sebebini sen daha iyi bilirsin.
    Tabiki Schumiyi sevmeyebilirsin ve eleştirebilirsin bu en doğal hakkın ama bazen dozunu biraz fazla kaçırıyosun. yoksa benimki sadece ufak bi espriydi.

  2. o senin kendi yorumun schumi kimi.ben sadece kimi ye kızamadığımdan ufak bir sitem yaptım.o kadar.ayrıca kimi gridde yokkende schuminin sert pilotajından hoşlanmazdım.
    sen schumiden sonra en sevdiğim pilot kimi diyorsun.yani en sevdiğin 2.pilot kimi öyleyse.2003 yılında kimi ve schumi çekişirkende kimi yi seviyormuydun.hangisinnin şampiyon olmasını istedin schuminin mi
    yoksa schumi bıraktıktan sonramı kimi ci oldun.

  3. Şu an nerde mutluysa orda devam etsin. Ama mutlaka bir gün F1'e geri dönsün

  4. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    f1e dönecek araba yok kimiye 2012 de döner inş.

  5. Schumii Kimii avatarı
    Schumii Kimii

    Valla Kimi'nin dönmemesine ben de çok üzüldüm. Schumiden sonra en sevdiğim 2. pilot.
    Ama daha da fazla üzüldüğüm bişey var ki senin uğraşacak bişey bulamayıp her Schumi haberinin altına yorum yapmaya devam edecek olman :DD

  6. bitirdin beni kimi.tebrik ederim seni.ahh ahhhh.derin bir ah çektim içim yandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir