Almanlar Schumacher'den 2011'de Şampiyonluk Beklemiyor

yazar:

kategori:

Formula 1 tarihinin en başarılı ismi olan efsane Michael Schumacher, 2010 başında spora dönmüş ve rekabetten uzak Mercedes’te takım arkadaşı Nico Rosberg’in 70 puan gerisinde sezonu tamamlamıştı.

80’lerde kendi dönüşü ile kıyaslama yapan Lauda: “F1’deki ikinci dönemimde testler sınırlı değildi ve hazırlık için fazlasıyla yol kat ettim”

“Michael, ayarlamalarda sorunlar yaşadı. Bunun ötesinde, onu yenebileceğini kanıtlamaya aç birçok genç yeteneğe karşı yarıştı, bunlardan birisi Rosberg, ki gerçekten hızlı”

“2010, onun için antrenman senesi oldu. İlk başta geri dönüşü için 4 yarıştan fazlasına gerek olmadığını, yarış kazanmanın ise asla kolay olmayacağını düşünüyordum. Ama şimdi, önceye göre daha çok”

“Ama yine de biri bunu yapacaksa, o da Schumacher’dir.”


Yorumlar

  1. Ayrton Senna De Silva ile Shumi'yi yazsaydın herkes seni desteklerdi.Bu kadar insan yanlış biliyor olamaz

  2. Arkadaşım bari Ayrton Sennay De Silva'yı yazsaydın.

  3. Resim güzelmiş.Usta çırağa ders veriyor misali

  4. Almanlar'da kendi adamını tanımıyorlar, ne seyrediyorlar ki tv de yada herhangi biryerede.O efsane Michael Schumacher. Uyanııınnnn.

  5. bu işler pek ankete bakmıyor 2010 szonu başlamadan yapılan anketlere göre Vettel şampiyonluğa aday olarak %16.3 ile 4 sırada gelmişti :)) umarız yeni sezona hazırlanmak amaçlı erkenden sezonu noktalayan Mercedes efsaneye iyi bir araç verebilir

  6. ewt o kazanması gerekiyosa ne yapar eder ve kazanır :D…

  7. alonso kimi birebir de kıyasıya geçti sorması ayıp 2005te sezon basında aracı çok hızlıydı tıpkı button un geçen sene yaptığı gibi baştan açtığı farkla şapiyon oldu hemde hızlı ama çok çürük Mc Laren e rağmen daha 2006 da 6 yıl patlamayan ferrari motoru şumi liderken patladı ne garipse ki gerçekten şumi çok rahat olacaktı o motor patlamasaydı 2010 da gerçek anlamda ii bi pilot olduğunu göstermesi için harika bi sezondu son yarışa en ii şansla geldi ama yinede bişey yapamadı hani şu öve öve bitiremediğiniz pilotun yerinde o beğenmediğiniz şumi ne yapar yapar o adamı geçerdi gerekirse yarışı ön kanatsız yada yarım kanatla bitirmek pahasına kimse yalonsoya şampiyon olmak için yaptığı bi atakta yarış dışı kaldı die eleştirmezdi ama o ınun yerine sadece beklemeyi tercih etti ani çok ii dediğiniz yalonso madem o kdr ii nie 2007 de kendisiyle aynı araca sahip fakat çok deneyimsiz bi çaylağı yenemedi bilmm farkında mısınız yenemediği dönemde yalonso çifte dünya şampiyonu die adlandırılırken hamilton sadece bi çaylaktı şimdi bu adam nasıl oluyo da F1 in en ii pilotu oluyo bn anlayamadım ki 😀

  8. Alain Prost & Niki Lauda ve adını hatırlayamadım daha niceleri

    = F1 deki en iyi pilot Alonso'dur.

  9. Sizi bişey söyliyim mi beyler; Schumacherin kazanması değilde onun kazanma azmi daha muazzam

  10. "Ama yine de biri bunu yapacaksa, o da Schumacher'dir."
    Alain Prost & Niki Lauda

  11. schumi çok büyük bir pilot o bir kenara
    lauda;"bunlardan birisi Rosberg, ki gerçekten hızlı" rekabetçi araçla beraber seneye onun hızı-yetenekleri-istikrarı karşısında tüm f1 camiası apışıp kalacak.henüz çoğu kişi rosbergin ne kadar hızlı olduğunun farkında değil.çok hızlıyız herkesin tahmininden çok daha fazla bunuda ispatlayacağız.

  12. Böylesi daha iyi. Kazanması durumunda çok daha tatlı olacaktır. Beklentileri yüksek tutuğunuzda ve gerçekleşmediğinde yüksekten düşmeye benzer. Beklentileriniz ne kadar yüksekse düşerken canınız o kadar incinir.

  13. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    "Ama yine de biri bunu yapacaksa, o da Schumacher'dir."

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir