Rosberg, Mercedes'in Arayı Kapatacağından Emin Değil

yazar:

kategori:

Ama Alman pilot, takımın göstereceği ilerlemenin öndekilerle olan farkı tamamen kapatacağından emin değil.

SID haber ajansına konuşan Rosberg: “Bir taratan Michael’i yendiğim için açıkçası mutluyum. Bu benim için çok önemliydi. Çünkü kendinizi, diğer araçtaki ile kıyaslarsınız”

“Diğer taraftan ise daha iyi sonuçlar almayı umardım ama bu da olacak, umarım yakın gelecekte.”

Noel’i ailesiyle Finlandiya’da geçiren Rosberg, Mercedes’in 2011 aracının yarış kazanabileceğinden de emin değil.

Rosberg: “Kapatıyor olduğumuz fark elbette açıkça büyük. Zaman alacak ve ne kadar zaman bilmiyorum. Belki gelecek sezonun başında kapanmış olacak.”

“Göreceğiz, tahmin etmesi zor. Kesin olan şu ki, bu seneye kıyasla daha iyi görüneceğiz”


Yorumlar

  1. en azından hamilton gibi mavi boncuk dağıtmıyor.hamilton nerdeyse her yarışta kazanabilirz diyordu.hami son yarışta bile şampiyon olabilirim demişti.demekki mucize bekliyordu hami.mucizelere inanmamak lazım ama olursada oda şanslıyım dersin.ve hamiltonın singapurda italyada yaptığı hataları özel hayatına bağlamasıda tamamen yanlıştı.demekki profesyonel bir pilot değilmiş hami.profesyonel bir pilot böyle bir açıklama yapmaz çünkü.sürerken özel hayatınımı düşünüyor yani acaip bir durum.

  2. salakta olmamalı ona bakarsan, ne kadar kişiyi karamsar hale getirdiğinin farkında olamadıktan sonra

  3. pilotların hayalci olmasına gerek yok.hayalci olması gerekenler şef tasarımcılar ve mühendisler.

  4. diğerleri hayal dünyasında yaşamıyor. Brawn gp, Redbull racing gerçekcilik takıntısıyla şampiyon olmadı, önce kendini inandıracaksın bişeyler yapabileceğine

  5. Nico iyi pilot ama iyi yorum yapamıyor en azından biraz daha tartılı konuşabilir…

    2011 bekleyip görmek lazım schumacher fan'ı olarak umarım çok güzel bir mücadele olur…
    Mclaren,Ferrari,Mercedes,Redbull,Renault arasında yakın ve sıkı bir mücadele olursa tadından yenmez ve yine umuyorum şampiyonluk son yarışa kalır…

  6. Shumi'yi yendiğim için mutluyum diyo.Okuyunca güldüm tabii.3 yıl ara vermiş,Button'a göre hazırlanmış bir araç ve Shumi'yi yendim diyo.Keşke söylemeseydin Rosberg.Sen f1 pilotusun arkadaşının durumunu bilmen lazımdı.Sen 2011 bekle…

  7. Rosberg pist üzerinde kesinlikle yarışçılık vasıflarına sahip bir pilot geçen sene Mclaren&Rosberg söylentileri çıktığında bir Mclaren fanı olarak bundan fazlasıyla memnuniyet duymuştum Rosberg in hırsına da hayranım ama yineliyorum sezon başlamadan verilecek demeç değildi bu araç daha teste çıkmamışken felan kaldıki bahsi geçen araca ciddi bir emek sarfiyatı var bu arada saygı duydum iletine kesinlikle moral bozucu olarakta nitelemedim sadece uygun bulmadım kendi açımdan

  8. schumide 2011 için kendisinden beklentilerin yüksek tutulmamasını defalarca dile getirdi(mgp nin çok rekabetçi olamayabileceğini ifade etti).gerçekçi adamları severim.hem schumi hemde rosberg gerçekçi.hayalciliğin kimseye faydası yok.gerçekleri görürseniz yanlışlarınızı yada eksiklerinizide düzeltebilirsiniz.

  9. sizin dediğiniz gibi olsaydı yani moral bozucu bir açıklama olsaydı.haklılık payınız olabilirdi ama.turbo arkadaşın üstteki tesbiti konuyu özetliyor.moral bozucu bir açıklama yapmamış.moral verici bir açıklamada değil.adamım mantıklı cevap vermiş.politik cevaplamış.gerçekçi konuşmuş doğruları söylemiş.yanlış olan nedir.
    birkaç hafta öncede takıma inandığını ve rekabetçi olabilecek bir araç üretebileceklerini mgp ile uzun bir birliktelik yaşamak istediğini vurgulamıştı.

  10. -umarım
    -bilmiyorum
    -tahmin etmesi zor
    -emin değilim

  11. Bu arada hiç birinizle anlaşamıyorum,ve anlaşamam.f1'i benden iyi bildiğinizi iddaa ediyorsunuz.Ama bu konudada sıkıyor ediyor demeyin.Çünkü gerçekleri anlattım.Kabul etmemek için ''radikal'' bir görüşe sahip olmanız gerekir.Ve o konulara girmeyeceğim.

  12. hayır.Mutluluğu tetikleyen şey bir ülkenin insanına saygı göstermesi değer vermesidir.ayrıca dünyada en fazla intiharın olduğu kuzey ülkesi Estonya'dır.Yılda 17 kişi!Ama Geçen sene burda tam 136 kişi intihar etmiş.Bunu sakın nüfüsla açıklamaya çalışma.Dünyanın en iyi ülkesini seçmişti newsweek..oda 1-Finlandiya,3-İsveç 5-Norveç 10-Danimarkaydı.Bütün kuzey Avrupayı gezip bir sürü arkladaşı olan banamı anlatacaksın bunu?Mutluluk cetvelinde bütün İskandiav ve Baltic ülkerinin ortalaması 9 üstüdür.Ama birisi çıkıp ama hayat çok monoton diyecek.Düzen,rahatlık,özgürlük monotonluksa kurban olayım ona.Ayrıca hava akımları ve küresel ısınamyla birlikte Kuzey Avrupadaki sıcaklıklar burdakini artamıyor.Öte yandan insanların temizliği hangi ülkede var?O sokakların evlerin temizliği vs.Bana şimdi ayakkabı ev muhabbeti yapma hiç.O tuvalet musluğu,hamam,sauna hepsi Kuzey kültürüdür.Kuzeyliler çok fazla gezerler,çok fazla okurlar.Normal bir kuzeyli en az 4 dil bilir.
    -Benim bir arkadaşımın Danimarkalı kız arkadaşı var.İstanbula davet etti.
    -Kız neden geleyim,hiç merak etmiyorum sen gel dedi.
    -İsveçteki hayvan mezarlığına bakmanızı tavsiye ederim.O düzen malesef burda insanlarımıza verilmiyor.
    Neyse insanı mutlu eden güneş değil,sosyal hukuk devleti ve özgürlüktür.Düzendir.İskandinav ülkeleriyle hiç bir ülkede yarışamaz.
    –Senin mantığınla bakarsak arapların dünyadaki en mutlu,iyi insanlar olması gerekirdi.Yani kin kusacaksanız bile bari gerçekleri karalamayın.

  13. iskandinav ülkeleri intihar olaylarının en yüksek oranda yaşandığı yerlerdir bu arada mutluluk hormonu olarak bilinen seratoninin salgılanmasını sıcak tetikler

  14. aynen Mercedes büyük takımlar içinde 2011 e en erken yönelen takım başında Ross Brawn var araç henüz teste bile çıkmadan onun gibi yetenekli bir pilot bu tarz bi demeç vermemeliydi

  15. Ülkesinin soğuk olmasıyla ne alakası var?İskandinavlar ülkeler arasında mutluluk seviyesi en yüksek olan insanlar. rkm: 9.3/10-Finlandiya.Kezaa yazları 30 C civarında oluyor hava.Hem Nico'nun annesi Alman.
    —Negatif olmasının tek yanı çok üstün bir araç istemesi.O araçla herkesi yenmek istemesi.(Olumsuz düşünüyor,olumsuz olursa demiştim diyecek,olumlu olursa kreması olacak)
    —-Bu sene Ferrari&Mclaren'in RBR den daha iyi olacağına inanıyorum.Bununda temeli KERS.2009 da Brawn GP dede KERS yoktu,difizörler yasaklanıyor ve 2009 un baskın aracından geriye birşey kalmayacak.Ama iyi bir araç yaparlarsa Schumacher'in geri bildirimleriyle ve Rosberg'in hırsıyla iyi işler yapabilirler.Belki bu sene değil ama seneye şampiyon olabilirler.

  16. yorum yapmaktan anlamıyor, bir mercedes taraftarına yeni sezon bi halta yaramayacak 2013 ü bekle diyor ms rosberg.
    bırakta mühensdisler konuşsun araç hakkında.

  17. 5 yıldır gridde isen ve rekabetçi bir araca binememişsen sende bu şekilde konuşurdun sanırım.bu tüm f1 pilotları içinde geçerli.aracımız şöyle olcak böyle olcak diye ahkam kesmeninde alemi yok.ama inanıyoruz.

  18. Rosberg temkinli konuşmuş, en iyisi de bu zaten. Mercedesin bu sezon çok iyi bir araç çıkaracağına gerçekten inanıyorum. Belki en iyi araç olmayabilir ama daha güçlü olacağı aşikar.

  19. Bu adam hep negatif konuşuyor. Ülkesi soğuk acaba ondan mı kaynaklanıyor

  20. rbr ile farkı kapatmamız zor ama diğerleriyle mutlaka kapatmalıyız.en azından mclaren ve ferrari pilotlarını yenebilmeliyiz ki; pilot olarak(rosberg) bu donanıma sahibiz ama araç olarak kocaman bir soru işareti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir