Raikkonen, Babasının Ölümü Sonrası Kariyerini Tekrar Gözden Geçiriyor

yazar:

kategori:

Finlandiya’nın büyük gazetelerinden Iltalehti, gelecek sezon rallide takım değiştireceği söylenen Raikkonen’in kariyerini bitirebileceğini de yazdı.

Raikkonen, babasına çok yakındı ve kariyeri, küçük yaşlarından itibaren onun tarafından desteklenmişti. Baba Raikkonen, Noel öncesinde 56 yaşında hayatını kaybetmişti.

Raikkonen’in yardımcı pilotu Kaj Lindstrom: “Matti Raikkonen’in ölümünden bu yana (Kimi Raikkonen’in) bütün planları beklemeye alındı”

“Umalım da ralli de kalsın. Başarı şansı, ikinci senede ilk seneye göre çok daha iyi. Çünkü sürekli bir şeyler öğrenmek zorunda kalmıyorsunuz”


Yorumlar

  1. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    O yarışırken başka bir Raikkonen oluyo. Bırakmamalı. Acısı büyük ama yarışırken bişeylerle meşgulken unutabilir. Asla bırakmamalı. Onun yarış kariyerinin bittiğini görmeye hiç hazır değilim. Mutlaka biyerlerde yarışacağını düşünürken onun kariyerinin biteceğini öğrenmek bana ağır gelir.

  2. devam etmeli ralli yada f1.bu şekilde bir şeylerle meşgul olursa acısı hafifler.Allah sana sabır ve kudret versin kimi-rai-kimppa-raikka-raikko umarım en doğru kararı verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir