Montezemolo'dan Schumacher'e Gönderme

yazar:

kategori:

Üç senelik ayrılığın ardından Mercedes GP ile spora dönen Michael Schumacher, elindeki beklenenden uzak performans gösteren Mercedes aracı ile istedikleri sonucu alamadı ve hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

2009’da Ferrari ile geri dönüşü gözden geçiren ve boyun ağrıları nedeniyle tam zinde olamadığı için bu planları gerçekleşmeyen Schumacher için Montezemolo, şaka yollu göndermede bulundu.

Bild’e konuşan Montezemolo: “Bugün Michael’in, ikizinin performansından kesinlikle memnun olmadığını söylemek zorundayım”

“Ferrari’nin üçüncü aracı olsaydı, bunu eski Michael Schumacher’e verirdim, ikizine değil”


Yorumlar

  1. f1'in belkide en karaktersiz adamı.

  2. bu nasıl bi açıklamadır ya bu adam nekadar nankör ne kadar aşağılık birisi oldunu gösterdi seni efsane yapan adama bile laf sokmaya çalışıyorsun yazıklar olsun sana.

  3. Tam Schumacher'in duymak istediği şeyler bunlar.Bu Röportajı duyduktan sonra içinde neler ateşlenmiştir tahmin bile edemiyorum.Ve muhtemelen tekrar kazandığında oda bu konu hakkında gönderme yapacaktır.

  4. schumacher61 avatarı

    serdar bey bu yoruma şapka çıkarılır.aynen tüm schumacher taraftarları olarak içimizden geçenleri söylemişsiniz…

  5. nankör kedi.schmui senin gibi adamları karakter olarak 40 kere cebinden çıkarır.kimi de öyle.
    rosberg ve schumi ferrari pilotlarıyla başedebilecek kadar güçlü.mgp de güçlenirse bakalım o zaman göreceksin anyayı konyayı.

  6. Biliyorsan konuş ibret alsınlar; Bilmiyorsan sus adam sansınlar
    Montezemolo. Shumi'yi bilmediğin belli.Bak yazıyorum;Button'a göre hazırlanmış araç,3 yıl ara adaptasyon vs.vs.Bir de 2011 mart ayını bekle bakalım. Belki o zaman da sen bize sus dersin ya da biz gene hatırlatırız!!!

  7. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    bir alonso taraftarı olarak yanlış konuştuğunu düşünüyorum scminin bu takıma çok emeği var çok şampıyonluklar kazandırmıştır yanlış demeç vermiş

  8. ya gelde küfür etme allahın öküzü bu açıklamayı yapmakla elıne ne geçti kanatlı sıgır .
    Önce bı kendi takımının yaptıgı amatörce hatalara bak ondan sonra konuş sankı yetenegini bildikleri plotlarıyla şampiyon olmuşlarda milletle dalga gecmeye calışıyor .
    montezemelo ve arkadasları ne denılebilirki kombine andrapoz 3. aractan bahsediyor
    ulan darbelı sıgır bırak 3. aracı 1. aracı alonsoya verdinde ne oldu dese schumi ama senın seviyene düşecek adam olsa 2006 da yapardı .montezemelo kesinlıkle bir italyan sıgırı sın

  9. birde laudayı suçlarlar bu adam herkesten daha boş konuşuyor. aklı başında bir f1 takımının patronu böyle konuşmaz , yatıp kalkıp schumiye şükranlarını sunacağı yerde her fırsatta sivri dilli f1 yorumcuları gibi sağa sola saldırıyor olacak şeymi bu , üstelik bu hakkı nasıl kendinde buluyor . ferrarinin basın danışmanlarının ve halkla ilişkiler depertmanlarının bu adama ciddi akıl vermeleri gerekiyor…

  10. Yok ya sen niye vuracaksın ki 🙂 birisi varsa o da sayın Montidir.

  11. rocco junior avatarı

    Biri MOnteyi sustursun=)

  12. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    Ben Schumi'nin 2009 da boyun ağrısı için bıraktığını düşünmüyorum.Schumi Ferrari'ye her turlu gelirdi.Schumi'nin takıma Kimi'Nin alınmasında ne kadar etkisi varsa,Alonso içinde bir o kadar vardır.Bir tifosi olarak bir Schumi hayranı olmadığımı söyleyeyim.Ama başarılarınada bir o kadar tanıklık etmişim ve sevinmişimdir.Çok dominant bir dönemde,çok üstün bir araçlada olsa başardıkları kolay değildir.Yanlız bu resimdeki adam malesef Ferrari'nin başında…Schumi yi emekli ettirdi.Yıldzılar topluluğuyuz dedi Kimi yi kovdu.Benim tercihim 2006 dan beri Schumi Alonso/ yada bir değişim olacaksa Alonso/ Kimi olurdu.Şimdi gelmiş Vettel diyor.Alonso daha 29 yaşında.Aktif olarak devam ettikleri sürece pilotlar 35-36 yaşına kadar performans sağlarlar(üstün olarak).Kaldıki rakipleri Massa aynı yaşta,Webber artık yaşlandı,Button 30 Hamilton 26 oldu.Rakipleriyle arasında bir yaş farkı yok…Genç olan (onlara göre) Vettel.Vettel de ne kadar iyi olur,ne zamana kadar iyi bir aracı olur…Yada 2011 de Ferrari ve Mclaren iyi bir araç yaparda Redbull geriye düşerse yada eşitlenirse ne olur bunları düşünmüyor..Kimi görse almak istiyor.arkasındada lafı basıyor.Kimi ye alkolik demişti..Schumi ye takımı satmakla suçladı.Massa ya ne diyecek?Alonso ya…

    Uzun lafın kısası luca..sen Alonso ve Massa ya sahip çık,takım iyi bir araç versin.2008-2010 son yarışta kaybedilmiş iki şampiyonluk var….sen bırak kim ikiz kim üçüz…

  13. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Zaten Bilen Biliyor.Alonso Hamilton,schumacher Red Bull"da Olsa Açık ara Şampiyon Olurdu Herşey Hız Farkında.

  14. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Montezemolo"ya Demiş Galiba Schumacher 2011 İyi Yarışırsa..

  15. İnsan oğlu işte çiğ süt emmiş Senin takımını ve senin ismini markanın perestişini buralara getiren adamdan bahsediyor gerçekten ayıp dalga geçmiş resmen bir Rbr6 da otursaydı Schumacher o zaman böyle bir açıklama yapabilecekmiydi

  16. MOntezomolo her zaman o çirkin yüzünü millete göstermeekten hiç geri kalmıyorsun. Hem adamı en iyi yılında şutladın hemde şimdi kalkmış arkasından konuşuyon. Ama dur sen 2012 dede alonsoyu şutlarsın çünkü sendeki karakter bu. Pislik karakteri adi herif bari çeneni kapalı tut

  17. Benmi duvarlara vurucam?

  18. Yani olmuşmu şimdi bu demeç? Madem 3. aracı kendisine vermek istiyorsun 2006 yılında 1. pilotken neden bıraktırdınız? neden erken emekli ettini? Doğru dürüst araçlar yapıp rekabet etmek varken sürekli entrikalar peşindesiniz. klasik italyan tatavacıları gibisiniz.
    Schuminin sevdalısı birisi olarak bende bu sene gösterdiği performansdan 1 adım daha önde olmasını bekliyordum. ama açıkcası gelip şampiyon olmasını beklemiyordum. eminim birçok seveni benim gibi düşünmüştür. bence Schuminin yaşı ve fiziksel performansı ile ilgili bir sorunu yok. bu yüzden 41 yaşındaki bir adamın falan tarzında bir cümle kurmak istemiyorum. kurulmasındanda rahatsızlık duyuyorum.
    Schuminin en büyük eksikliği test yapamamış olmasıdır. zaten 2009 da boyun ağrılarının yanı sıra araçla test yapamamış olmasından dolayı ferrraride geri dönmek istemedi. 2009 daki ferrarinin 2010 daki mgp den pek farkı yoktu bence.
    2010 sezonu iyibir data ve test yılı oldu hem takım hemde efsane için. eğer öndekilerle en fazla 0,5 sn daha yavaş bir araç verseler bile schumi gerekli rekabeti gösterecektir.
    Ben buna canı gönülden inanıyorum. umarım Allah yardımcısı olur.
    Bu arada Schuiminin ilkkez bir takım arkadaşının gerisinde sezonu bitirmesi eminim hem kendisi hemde biz sevenleri için kötü bir his. bu sanırım rosbergi olumlu motive etmiş olmalı. bakalım 2011 de neler yaşayacağız.
    herkese saygılar.

  19. 2011 sezonun sonunda kafanı duvarlara vurursan şaşırmayacağım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir