Senna, Şansının Çok Azaldığının Farkında

yazar:

kategori:

HRT, bu sezon Narain Karthikeyan’ın ilk koltuğun sahibi olduğunu açıkladı ve takım arkadaşı olarak bazı görüşmeler halinde olduklarını ama içlerinde Senna’nın olmadığını belirtti.

Artık şansı çok düşen Senna, işlerin kendisi için zor olduğunu söylüyor, özellikle de takımların pilotlardan çok para istediği şu şartlarda.

Reuters’e konuşan Senna: “Şu anda F1’de durum bir parça zor. Türlü sorunlar nedeniyle neler yapabileceğimi geçen sene gösterme fırsatım gerçekten olmadı. Bu da, bu seneki duruma yardımcı olmadı.”

“Hâlâ boş olan yerler için görüşme halindeyiz ama şu anda durumun pek kolay olduğunu söyleyemem. Nico (Hulkenberg) bile rekabetçi bir koltuk bulmada sıkıntı yaşıyor.”

“Mevcut durum nedeniyle bazı yeteneklerin heba olduğunu görebiliriz. Umarım kalan fırsatları değerlendirebiliriz, bilemezsiniz.”

Senna’nın takım arkadaşı Karun Chandhok da kalan seçenekleri değerlendiriyor ve Lotus Takımı’nda yedek pilotluk üzerinde durduğu öne sürülüyor.

Chandhok, 2011 planları kapsamında görüşmelerinin olduğunu söyledi ve Tony Fernandes sayesinde Lotus Takımı ile bir birlikteliğe gidebileceklerini kabul etti.

Chandhok: “Tony’nin bir Asya takımı kurma konusunda tutumunu seviyorum. Bunu çok defa dile getirdi. Geçmişte, Asyalı pilotlarla ve çalışanlarla bir takım kurma konusunda konuşmuştu. Bana göre benim oraya gitmem onun da yararına olacak, özellikle de AirAsia’nın şu anda Hindistan’a uçuyor olması sebebiyle.”

“Takım geçen sene mevcut yapısı ile iyi bir şekilde ilerledi. Orada birçok iyi adam var ve gelecek için iyi bir yatırım yaptılar. Yakın gelecek için orada olmak iyi gibi görünüyor ama şu anda hiç bir şey yapılmadı. Her şey hâlâ havada”


Yorumlar

  1. Senna koltuk bulabilse de gerçek bir değerlendirme yapabilsek artık hakkında…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir