Red Bull, Aracını İlk Teste Hazırlıyor

yazar:

kategori:

Rakiplerinden McLaren’in o teste geçici bir araç ile katılacak olması ile birlikte Red Bull, planların bozulmaması için ilk günde yeni aracı denemek istiyor.

Red Bull Takım Patronu Christian Horner: “İlk test için takvime uygun gidiyoruz. Zamanında hazır olmak aşırı derecede zor olacak ama hedef bu. Yakın zamanda tanıtım hakkındaki planlarımızı ve ayrıntıları açıklayacağız.”

Geçen senelerde Red Bull, yeni aracına daha fazla gelişim zamanı ayırmak için tanıtımı mümkün olduğunca erteliyordu. Hatta geçen sene RB6, Adrian Newey’e zaman tanıma adına ilk testlerde yer almamıştı.

Bu sefer Red Bull, Pirelli hakkında mümkün olduğunca fazla bilgi toplamak için aracını erkenden testlere sokacak.

Red Bull Motor Sporları Danışmanı Helmut Marko, tanıtım yapılmadan aracın piste çıkarılacağını söyledi.

Marko: “Kış testlerine, resmi bir tanıtım olmadan başlıyoruz. Ama niyetimiz, Valensiya’da başından beri RB7’yi kullanmak. Çok zor olacak ama yeni araç için takvime uygun gidiyoruz”

Valensiya’daki ilk testte McLaren, Force India, Marussia Virgin Racing ve HRT yeni araçlarını kullanmayacak.


Yorumlar

  1. hele ki o cuma dersteysen bihaberliğin verdiği ağırlık sinir merak en azından bir an önce bitsede ne olup bittiğini öğrensem felan=(( bunu bile bile iple çekmek …

  2. rocco junior avatarı

    Neye göre yapılmış bir sıralama bu?Ben herhangi bir takımın diğerlerini tokatlayacağını sanmıyorum Redbull yeni araçla çıkmak ve kersi tanımak ayrıca olabildiğince lastik çalışmasını anlamak zorunda.Ferrari ve Mclaren zaten kerste 1 adım öndeler o yüzden Mclaren araç üzerinde son ana kadar oynamak istiyor daha sonra kimse kopya etmesin diye araçların son hallerini görücez.Ferrari ise yeni araç,eski ön ve arka kanatları takıcaktır tabi kerside kullanıcaktır ama ben tepediklerin değişmesini beklemiyorum

  3. McLaren ve Mercedes tokadı vuracakmış gibi geliyor bana.Onları RBR,ardından Ferrari takip eder diğerleriyle ilgili bir şey demek zor.

  4. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    Bu lansmanlar beni çok heyecanlandırıyor.Sonra o testlerin havası.Sonra o ilk yarışı hafta sonunun haftası…derken cuma…offf…..

  5. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    şurada 3 hafta yani tam 21 gün kaldı 🙂
    az kaldı az F1 severler…
    sabırsızlıkla desem nafile ne dersek diyelim çatlıyoruz yerimizde 🙂
    çok ama çook merak ediyorum yeni sezonda hangi araç ön plana çıkacak
    hiç belli olmaz bir bakarsınız Mercedes gp sezonu domine edebilir zor ama imkansız değil hani. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir