Raikkonen, Rallide Yoluna Devam Edecek

yazar:

kategori:

Önceki haberlerde Raikkonen’in, 2011 için Citroen DS3 WRC ile yarışacağı öngörülmüştü ama henüz bir anlaşmanın resmi olarak imzalanmadığı belirtilmişti.

Resmi bir açıklamanın olmaması, Raikkonen’in geleceği hakkında türlü söylentilerin ortaya atılmasına neden olmuştu. Noel öncesinde babasını kaybeden ve bunun yasını tutan Fin sürücünün, kariyerini sonlandırabileceği bile düşünülmüştü.

Raikkonen’in, şampiyona başlangıcı olan İsveç Rallisi’nde bir Citroen ile adının geçmesi, son zamanlarda hakkında çıkan söylentilere de bir nokta koydu.

Raikkonen’in WRC’deki en iyi sonucu ülkemizdeki yarıştaydı ve Türkiye’de 5. olmuştu. Bununla birlikte Fin sürücü, ilk bölüm birinciliğini ise Almanya Rallisi’nde almıştı.


Yorumlar

  1. dostum sen başka nick bulamadındamı bunu seçtin , ayrıca McLaren taraftarlarının kiminin aleyhinde konuşuyormuş gibi göstermende hiç hoş değil…

  2. kerim sisman avatarı

    süper haber..

  3. bu sene beklentim dönmesiydi. herşeyin hayırlısı diyelim. kimi nin sıradışı özelliklerinden biri çok az konuşması ve yalan konuşmaması…geçen bir haberde ralli beni daha iyi bir pilot yaptı dedi. belki bu senede pilotajına katkılar sağlayacak şeyler öğrenir. ve nasipse önümüzdeki sene çok güçlü bir kimi yi f1 de izleriz. ayrıca babasının vefatı onun üzerinde olumlu bir tesir bırakabilir. kimi pilotluk açısından çok iyi bir pilot fakat çok ısrarcı çok inatçı bir pilot değil. bu özelliği değişirse alonso gibi başarı çok isteyen(tabiiki normal sınırlar içerisinde haramda gözümüz yok çok şükür)bir yapıya bürünürse ikinci bir bahar yaşatabilir kimi bizlere…
    herşeyin hayırlısı…

  4. bu adam f1 olsa böyle olmazdı en iyi 3 pilottan biri

  5. zor ama beklentim şu 2012 mclaren pilotları:kimi-hamilton
    diğer takımlarla dönmesi çok zor.ferrari ile dönemez ipleri kopardılar.rbr nin geleceği kesin değil.ama rbr ihtimal dahilinde.mgp ise mali açıdan düşük bütçeli kimi nin mgp yi mgp ninde kimi yi tercih edeceklerini sanmam.ama para konusu halledilirse belki.ayrıca mgp alman pilotlarla yarışmak istiyor bence.

  6. bence de dönmeyecek gibi

  7. sınan matıas avatarı
    sınan matıas

    mercedes 2010 koltugu ıcın shumıden once raikkonene teklıf goturmustu ama o reddettı. bana kalırsa shumının mercedeste su an yarısması daha cok mercedes markasının prestıjı ıcın gereklıydı. f1 ın en buyuk pılotunun alman uretımı bır aracla yan yana gelmesı mercedes ıcın kacınılmaz bır sanstı bunu degerlendırdıler sadece

  8. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    kesin konuşmamak lazım f1'e dönmez diye, neler gördük geçmişte.. şu anda boş koltuk yok, dolayısıyla rallide kalacağını az çok tahmin ediyorduk. bence ilerde reddbul'da olacak kimi. webber'den boşalacak koltuğa geçmesi kuvvetle muhtemeldir. ayrıca vettel'in kırmızılaşması durumu da göz ardı edilmemeli. Diğer takımlarda ne olur kestirmek güç. Mclaren'de Button'dan sonrası düşünülebilir. Ferrari ihtimali çok düşük. Renoult keza öyle. Mercedes'te ise Rosberg'in göstereceği performansa bağlı olarak bir değişim görülebilir.

    Yani büyük takımlarda (Ferrari Renault hariç) boşalacak koltukların en büyük aday Kimi olacağından önümüzdeki yıllar için problem yok. Ancak biz hemen dönmesini istedğimizden sıkıntıdayız:) Gönül ister ki hemen dönsün F1'e…

  9. efendimayin  avatarı

    Bence ilerde döner f1 e.

  10. Evet bencede donmeyecek, tek sans 2010 da Mclaren ile anlasmasiydi, Mclaren`den baska takimda yarismayacagini soylemisti taaa o zamanlar.. Yazik oldu, hem Kimi hem F1 adina. Napalim yapacak bisey yok, hayat devam ediyor..

  11. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    Keşke F1 e geri dönse.Sevdiğim iki pilottan (Alonso-Raikkonen) biri olan Kimi'yi başka bir seride görmek beni üzüyor şahsen.

  12. Forever Mclaren avatarı
    Forever Mclaren

    Bence Raikkonen hayranları bundan sonra boşuna beklemeyin büyük ihtimalle F1'e geri dönmeyecek

  13. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    basarılar rallide kimiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir