Rossi: "İyileşmem Beklenenden Daha Yavaş"

yazar:

kategori:

Rossi, uzun süredir kendisini rahatsız eden omzundaki sakatlığı atlatmak içn geçen sene Kasım ayında ameliyat olmuştu.

Ducati sürücüsü olarak ilk resmi görünüşünde Rossi, %100 hazır olmak için daha fazla zamana ihtiyaç duyduğunu kabul etti.

Rossi: “Kendimi daha iyi hissetmeyi umuyordum. Yapılması gereken çok iş var ama Şubat testi için sağlam bir forma sahip olmaya çalışmak, güzel bir meydan okuma.”

“Senenin ilk yarışında -20 Mart’ta Malezya’da- en üst seviyemde olmayacağım. ama umarım motor üzerinde kendimi iyi hissederim. Zamana karşı bir yarış var. Omzumun durumu, beklediğimizden daha ciddiymiş”

“Nisan-Mayıs gibi %100’e ulaşmayı amaçlıyorum. Umarım taraftarlar sabırlıdır. Elbette ne yazık ki artık 20 yaşında değilim ama motokrostaki ve Mugello’daki kazalar, her halükârda olabilirdi. Hiç bir zaman emekli olmayı aklımdan geçirmedim”

“Gayretliyim. Bu değişim, bana çok daha fazla motivasyon sağlıyor. Bu yüzden umarım zirvede birkaç sene geçiririm”

İtalya GP’de kırılan bacağı nedeniyle geçen sene birkaç yarışa katılamayan Rossi, son şampiyonlar arasında yeni sezon için Stoner’i işaret etti.

Rossi: “Sonuncusu (son şampiyon) motosiklerini mükemmel derecede tanıyor. Diğerinin ise Honda’sı var ve bu çok önemli olacak.”

“Stoner, bu motosikletle çok hızlıydı. Bütün şartlara uyum sağlamada harika bir yeteneği var. Motosikletle ilgili harika hisleri vardı, şu anda bende bu yok. İşte bu yüzden birçok sürüş yapmam gerekiyor.”

Yeni Ducati motosikleti için ise Rossi: “Diğer bütün motosikletlere göre farklı. Gerçek bir prototip, Japon üreticilere göre farklı bir konsept. Desmosedici ile yarışmak için bir daha kaba stile sahip olmalısınız”


Yorumlar

  1. geçen sezon italyadaki kazanın ardından zaten yarış kaçırarak şampiyonluğu kaybetmişti.o zaman ameliyat olup sezonu kapatsa idi sezon başında tam randımanlı başlardı.hayırlısı olsun be rosssi.

  2. sen ne zaman hazır olursan biz o zamana kadar bekleriz herkes görecek kim iyi kim kötü!

  3. her yükselişin bir alçalması olacaktır. herzaman zirvede olunmaz sende yaşlandın artık. bu açıklamalarla sezona bir adım geriden başlanıcak heralde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir