Fernandes-Branson Yardım Uçuşu Ertelendi

yazar:

kategori:

Sezon başlamadan önce Formula 1’de yeni giren ve her ikisinin de havayolu şirketi bulunan Richard Branson (Virgin) ve Tony Fernades (Team Lotus), kimin önde bitireceği konusunda iddiaya girişmişlerdi.

İddianın sonucunda kaybeden, kazananın havayolu şirketinin bir uçuşunda hostes kıyafeti giyip hizmet sunacaktı. 2010 sezonu sonunda Fernandes’in Lotus’u, Branson’un Virgin’ini geride bırakınca kaybeden İngiliz patron oldu. Daha sonra bu iddia, yardım etkinliği haline çevrilerek, uçuşun biletlerinden kazanılacak gelirin yardım amacıyla kullanılması kararlaştırıldı.

Yardım etkinliği için ilk tarih 21 Şubat’tı ama kayak kazasında kendine zarar veren Branson, tam anlamıyla iyileşmek için 9 aya ihtiyaç duyunca, erteleme kaçınılmaz oldu.

Lotus sahibi Tony Fernandes, twitter hesabından birkaç gün öncesi durumu izah etmiş ve ertelemenin olabileceğini belirtmişti.

Fernandes bu sabah net tarihi belirti

“Dizi çok kötü. Bu yüzden uçuş, 21 Şubat’tan 11 Nisan’a alındı. Bay Branson’un hızlıca iyileşmesini diliyorum”

15-01-2011 Ekleme: Fernandes’in bugün twitter hesabından yazdığına göre uçuşun tarihi yine değişti. Şimdiki tarih 8 Nisan ve Londra-Kuala Lumpur uçuşu. Bu uçuşun ardından doğrudan Malezya GP’ye geçilecek.


Yorumlar

  1. bence çamura yatmaya çalışıyor:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir