Montezemolo, Takımdaki Değişiklikleri Destekliyor

yazar:

kategori:

Ferrari, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamada takım içerisindeki kadro değişikliklerini basına açıklamıştı.

Montezemolo “Sportif açıdan ileriye bakmalıyız ancak bazı akşamlar hâlâ Abu Dhabi’deki düşündüğümü söylemeliyim. Aksini söylersem yalan konuşmuş olurum.”

“Gelecek sezon aracı üzerinde sıkı çalışıyoruz. Çok ilginç bir sene olacak ve yeni kurallarla birlikte bir çok soru işareti olacak bu yüzden diğerlerinin de rekabetçiliğini görmemiz lazım. Takım çalışanlarımın büyük kararlılıkla çalışmaları sürdürdüğünü görüyorum.”

“Stefano Domenicali’nin de belirttiği gibi devrim olmadı. Son 19 sene içerisinde benim için durum böyle oldu. Gelişmeler oldu ve biz adapte olduk. Organizasyondaki gelişimler açısından Domenicali iyi işler çıkardı.”

“En baştan itibaren hem dayanıklılık hem de performans açısından iyi olmak zorundayız. Geçen sene sezonun ilk yarısında beklentilerimize ulaşamadığımız için şampiyon olamadık.” dedi.

2011 şampiyonası hakkında tahmin yürüten Montezemolo “Tamamen açık olacak çünkü bu kurallarla birlikte mümkün olmayan performanslar gösterilebilir ve geçen sene de tahmin edilmesi güç bir sezondu.”

“Sezon içerisinde Mclaren, Ferrari ve Red Bull sürücüleri liderliğe yükseldiler. Uzun zamandan beri böyle bir şey olmamıştı. Küçük takımların gelişip gelişemeyeceğini göreceğiz.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir