Araçüstü Kameralarda da Gelişim Olacak

yazar:

kategori:

Sporda bu sene HD kalitesine geçiş yapılacağının açıklanmasının ardından teknik karmaşıklık nedeniyle araçüstü kameralarda stadart çözünürlüğün uygulanacağı belirtilmişti.

Ama Fransız yorumsu Jean-Louis Moncet, son Auto Plus’taki köşesinde, araçüstü kameraların, F1’in yeni planlarının dışında kalmadığını yazdı.

Fransız yayıncı kuruluş TF1’in Formula 1 yapımcısı Noel Carles: “FOM, son iki senedir donanımlarını değiştiriyor ve araçüstü kameralardaki mesele sonunda çözüldü”


Yorumlar

  1. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    HD izleyelim ve sadece ortam sesi olsun, o bile kafii 🙂

  2. teleon kanalı bir ara maçları 2 yorumcu seçeneği ile veriyordu. Bir tanesi normal bir tanesi fanatik.

    Bu gelişmelere ek bir de bunu ekleseler. Fanatik bir McLaren spiker seçeneği sunulsa misal (her ülke tabii ki kendi spiker ekibiyle). ve sadece McLaren bilgileri geçilse, önemli durumlar hariç her daim McLaren araç görüntüleri verilse. arşiv görüntüleri ile aynı pistteki geçmiş önemli görüntüleri yarışın monotonluğuna göre kısa kısa paylaşsalar (ort. 10 sn.). tabii bunda da McLaren bazlı.

    Ghost Car seçeneği sunulsa ve Hamilton'ın araç üstü geörüntüsüne ek onun en iyi turunun hayalet aracı hep önümüzde gitse ve bizde turunu nasıl geliştirdiğini hep takip etsek.

    Carl Lewis seçeneği sunulsa ve onunla beraber tüm yarışı yapsak.

    iptv.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir