Audi, Formula 1'i Tam Olarak Reddetmiyor

yazar:

kategori:

DTM ve Le Mans programından memnun olduğunu belirten Wolgang Ullrich, Donau Kurier gazetesine yaptığı açıklamada Formula 1’i değerlendirmeye devam ettiklerini söyledi.

“Her şeye rağmen Formula 1’deki durumu değerlendiriyoruz. Audi, kendi imajı açısından her zaman sportifliği ve sportif başarıyı kendisine hedef aldı.”

“Ancak Audi’nin teknoloji ile gelişim sloganı, son 15 senedir F1’e uygun görünmüyor.” dedi.


Yorumlar

  1. "Ancak Audi'nin teknoloji ile gelişim sloganı, son 15 senedir F1'e uygun görünmüyor."

    Çok fena ve çok haklı bir söz. Her zaman söylerim, çift taraflı telemetri kalktı F1'de teknoloji geriledi.

  2. F1 de 4 üretici var. Ferrari, Mercedes, LotusRenault ve Cosworth. Daha fazlasını nasıl çekebiliriz? LotusRenault daki gibi ortaklıklar işe yarayabilir bence. Ön ayak olun…

    VW grubunun motor tedarik etmesi için teşvik edin. Küçük takımları çok düşünüyorsuuz ya, işte size fırsat! Bir küçük takımla ortak olmaları için ortam hazırlayın. Bence zor değil.

    Mesela Toyota çekip gideceğine Williams la neden benzeri bir ortaklık yapmadı. BMW çekip gideceğine sadece motor tedarik etseydi Sauber e. Hiç değilse daha rahat sponsor bulurlardı ve böylece şuanki pilot seçimleri çıkmazdı. Yani F1 kazanırdı.

    Değişik oldu biraz yorumumun, bu yazdıklarım sadece FİA içindir.

  3. Sadece kural değişiklikleri ile üreticileri F1 çekemezsiniz. Onlar canları istedimi gelir, canları istedimi gider. Siz kuralları onlar gelsin diye değiştirmeye çalışırsanız Formula 1 kaybeder.

    Kuralları değiştirecekseniz, Formula 1 i nasıl daha iyi hale getiririz diye çalışmak lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir