Pedrosa, Honda'da Eşitlik Bekliyor

yazar:

kategori:

Pedrosa, takım arkadaşı Hayden ve sonrasında Dovizioso olduğunda son senelerde Honda’nın öncelikli pilotu konumunda görülüyordu. Ama 2007 şampiyonu Casey Stoner’in gelmesi, İspanyol sürücü için zor zamanların başlangıcı olacağı düşüncesini gündeme getirdi, özellikle de Stoner’in Ducati’deki patronu Livio Suppo’un Honda’ya geçmiş olması ile.

MotoGP’nin resmi internet sayfasında, Honda’da bir lider sürücünün öne çıkmasını bekleyip beklemediği sorusuna Pedrosa, mutlak bir eşitlik beklediği cevabını verdi.

Pedrosa: “Bu soru biraz HRC bile ilgili ama tamam, prensipte sezon öncesi süreçte işler test edilir ve sanırım ilk yarış geldiğinde denenmiş ve seçilmiş olan şeyler sürücülere verilir, hepsine”

Stoner’in takıma gelmesinin Honda’nın çalışma şeklinde bir değişiklik yapmayacağını düşünen Pedrosa, geçen seneki gibi çalışacaklarını, sadece bir sürücünün fazla olduğunu söyledi.

Pedrosa, Motegi’deki antrenmanda yaşadığı kazada aldığı köprücük kemiğine yapılan operasyondan sonra iyileşmeye devam ediyor. İspanyol sürücü, Sepang’da 2011’in ilk testinin, motosikleti geliştirmeyle olduğu kadar kendi sağlık durumunun da kontrolü ile ilgili olacağını ifade etti.

Pedrosa: “Ümitliyim. Çünkü Kasım ve Aralık zordu. Çok sorun yaşadım, iyi değildim. Ama gelişmeye başladığınızda ve kendinizi daha iyi hissettiğinizde otomatik olarak ümitleniyorsunuz”

“İlk testte %100 hazır olmayacağımı biliyorum ama motosikleti kontrol edebilirsem memnun kalacağım. Benim için bu, nasıl olduğumu görmek için kişisel bir test.”


Yorumlar

  1. Ben fazla meraklısı değilim iki tekerleğin ama oldumu izlerim. Repsol Honda yıda izledim mi desteklerim. Pedrosa geldiği ilk günden beri göze hitap eden bir pilot olmadı. Zamam zaman iyi oldu, zamam zaman kötü. Öyle F1 de olduğu gibi iyi motor olursa şampiyon olucak adamlardan yani. Buda bence Moto GP de öyle kolay değil.

    Gelelim Stonder a. İyiki geldi. Lazımdı böylesi Honda ya. Zaten ilk ant de iyi göründü. İstikrar yakalarsa Lorenzo hapı yutar. Ama şuan favori Lorenzo ve Yamaha bence. Çünkü Rossi nin iyileşmesini beklemiyorum. Zaten daha önce de yazmıştım galiba.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir