Rosberg'in Vettel ya da Schumacher'den Korkusu Yok

yazar:

kategori:

Bild’e konuşan Rosberg “Sebastian şimdi nerede? Ben de oraya gideceğim.” dedi.

Bu arada yeni saç ve sakal stili hakkında konuşan Rosberg “Kimse beni farketmiyor! Sakal sadece tembelliktir.” şeklinde gülerek cevap verdi.

Vettel’in başarısını yorumlayan Rosberg “İyi bir takıma sahip ve Red Bull’u etrafında toplamayı başardı ancak ben ve tüm Mercedes onları yakalamaya çalışıyoruz.” 

“Mercedes’te Schumacher’le de yakın olacağız. Belki beni yenebilir ancak beni gölgede bırakmasının imkanı yok.”

“Geçen seneye göre daha kötü olmam için bir neden yok. Tam tersine daha iyi olacağım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. site yönetimine; site için öneriler adında bir başlık açsanız ve üyelerin isteklerini dinleseniz ona göre birşeyler yapmaya çalışsanız nasıl olur?

  2. o senin dediğin vettel olmasın silah kullanmayı bilmeden ava çıkan avcı :)) .yalnız av yerine rakiplerinide vuruyor (çarpıyor) ne zaman usta avcı olacak sabırla bekliyoruz.

  3. selam arkadaşlar uzuuuuuuuun ca bir zamandır yazmayan bir dost:) burada site yönetimine sitemde bulunan arkadaşlar bir sözüm var, her fırsatta bu sataşmalar ile ilgili olarak belirttiğim bir nokta var kaçınız sanal alem dışında görüşüyorsunuz, tabikide 2-3 ü geçmez geerçek hayatta karşı karşıya gelseniz eminimki tutmuş olduğunuz pilotların pistteki mücadelelerin dışında padok veya basın karşısındaki davranışlarıyla aynını sergilersiniz, yazmak kolay karşında anında cevap verecek bir dinleyici yok dolayısıyla yuz yuze yapılan konuşmalarda bu sitede yorum yazan arkadaşların daha yapıcı ve ılımlı ayrıca daha teknik konuların konuşulacağına eminim…suçu kimsede aramayın sadece yapmış olduğunuz yorumlara bakın derim…SAYGILAR

  4. Hakan ağabeyim hemen hemen her zaman olduğu gibi yine bol miktarda (-) almış. Ama aslında önerisi fena değil. Yorumlar serbest bırakılınca olmuyor, ki olmadığını hepimiz gördük. Bu sistem de pek hoş değil, insanın yazma isteğini elinden alıyor. Hakan ağaeyin önerisini dikkate almak lazım derim. Sistemin adı da hazır; 'uslu yorumcu' 🙂

  5. alakasız ama rosberg resimde inception filminden mr.cobb'a(leo. di caprio) çok benzemiş :))

  6. Gösterdiğin ilgi için teşekkürler.

  7. Abdullah bey…
    bu işe verdiğiniz emeği gösterdiniz gayreti bilgisayarla haşır neşir biri olarak gayet iyi anlıyorum ve saygı duyuyorum. ben bir yorum yazarken saatlerce uğraşıyorumki sizler kimbilir kaç kişi ne kadar uğraşıyorsunuz…buraya kadar tamam. insanoğlu isterki hayatta herşey istediği gibi olsun. ama olmuyor. kaç yıllık dostluklar ağızdan çıkan bir lafla son buluyor. tek bir kararla yılların emeğini sokağa atmış birçok örnek yaşadığımı gördüğümüz şeyler. kişileri yazdıklarıyla değerlendirip en ufak bir hatada cezalandırmak ne derece adil? çok mu zor o kişiye özel bir mail atmak. mesele ben değilim. burada bir yorumcuya yapılabilecek her türlü olumsuz muameleye maruz kaldım. çok önemli değil zira hayatta daha kötü şeylerde yaşadım. ben küsmedim anlayışla karşılıyorum. çünkü Allah insanı hata yapma opsiyonlu yaratmış. af dilemek tövbe etmeyide bundan dolayı yaratmış. yani insan hata yapabilir. ama sizler hata yapma konusunda daha hassas olmak zorundasınız bizlere göre. bu sitede bir tane abdullah çelik var bin tane herkül var.
    fakat şunu kabul edinki yorumları yönetme konusunda sorun yaşıyorsunuz. ve aldığınız karardan da geri dönmeyip sonuna kadar savunuyorsunuz. atın arka plandan o arkadaş bir mail kusura bakma deyin ara sıra olur idare et deyin o arkadaşta başına tekrar bir iş gelirse ses etmez. siz babasınız anasınız. ara sıra yorumcuların sırtını sıvazlayın. buradan yazmayın ama arka plandan yazın olsun bitsin. bırakıp gitmek de ne demek? kimin için ne için? sizlerin küsme opsiyonu olmamalı bence…atacağınız her geri adım düşmanlarınızı sevindirir dostlarınızı üzer.
    özür dilemek bir erdemdir asla insanı küçük düşürmez. elinizde bir kılıç var bazen acımasızca kesiyorsunuz biçiyorsunuz. yorumculardan fikrine itimat ettiğiniz bir istişare heyeti oluşturun. onlarla karar vermeden önce fikirlerinizi paylaşın. uzunca süre yazmayan arkadaşlara mail atın. ben es kaza video alırım diye fernando alonso ile alakalı bir siteye üye oldum. laakal haftada bir kere mail atıyorlardı bir ara nerdesin aramızda görmek isteriz diye…ben benden dolayı küsen insanlardan özür dilemeye hazırım. atın mail adreslerini hemen…bunca işle uğraşamayız diyorsanız kabul etmem. bu site dışında facebook gibi bir takım sitelerde forumlarda vakit harcamayın bence. birincil işiniz bu site ve sorunları olsun. zira elinizde ki sanal alemdeki en değerli şey bu site düşüncesindeyim. Allah meşru dairedeki hiç bir ecri zayi etmez. o kadar emek vermişsiniz devam edin. rahat zahmettedir. çilesini çekmediğin senin değildir demiş hekimoğlu ismail…mümin buğday başağı gibi olmalı. rüzgar dinince tekrar dimdik ayakta kalmalı…yanlış yapanlara geri besleme olarak ceza verdiğiniz gibi güzel şeyler yapanlarada teşekkür etmelisiniz ara sıra. yorumcuları sınıflandırın. herkes yerini bilsin. yıllarca edebiyle yorum yapanla benim gibi sürekli faul yapanlar bir olmamalı…
    geçen alonsocu bir kaç arkadaş sürekli almanya yarışındaki resmi koymanızdan rahatsız olmuşlar ki bunu daha evvelde dile getirdiler. koymayın olsun bitsin. neden hemen kendinizi savunma ihtiyacı hissediyorsunuz. cevap vermeden değiştirin. haber değeri olsada kişiye(pilota)özel onu küçük düşürecek haberleri es geçin madem ortalık karışmasın diyorsunuz. alonso bacağına ağda yapmış haber yapıyorsunuz. nerdeyse bütün sporcular yapıyor. bütün futbolcuların basketçilerin bacakları tertemiz. yahu bunların hiçmi kıllısı yok? :)) ama siz giderde alonsonun haberini verirseniz ortalık karışır.
    bu yönetici kontrolü ile yorumların yayınlanması kararınızı bence bir daha gözden geçirin. yıllarca adam gibi yorum yapmış arkadaşları bu karantinadan çıkarın. ilk yorum yapmaya başlayanları belli bir süre bu şekilde karantinaya alın. baktınız her yorumu gayet yapıcı olumlu. atın bir mail o arkadaşa. ödül mahiyetinde artık bir üst kademe yorumcu olarak yorumlarınız anında yayınlanacak deyin. bakın sorun oluyormu? benim gibi birkaç ayarı bozuk yorumcudan dolayı herkesi cezalandırmayın. rüzgar eken fırtına biçer. madem yorum işini bizden iyi biliyorsunuz yetiştirin bizleri. yetişmiş arkadaşlarıda ayrı bir kefeye koyun.

    bir evvelki yorumumdan dolayı özür dilerim.insanları bilmeden tanımdan atıp tuttum. haklarını helal etsinler.
    sen öğretmensin abdullah bey…o zaman bizlerede öğret…
    baki selam…

  8. Yok dostum malesef, bunu rastgele gezerken buldum. Büyük boyut aradım ama yok bulamadım.

  9. sayın Abdullah Çelik , söylediklerinizde haklı olduğunuz noktalar var ancak bende bu konuda çok muzdaripim , şuana kadar okadar çok gereksiz yere yorumum silindiki , başka üyeler bana hakaret ettiklerinde siz beklediniz silmediniz , ancak ben onlara cevap verdiğim andan itibaren anında her iki yorumuda sildiniz , demekki benim cevap yazmammı gerekiyor bu adamın yorumunu görmeniz için , ayrıca uygunsuz mesaj bildiriminde bulunmama rağmen dikkate alınmıyordu. benim alonsoyu sevmediğimi herkes bilir ancak yorum yazarken birileri gibi her haberi onunla bağlamam. yani siz alonso haberi yayınlamazsanız bizde yorum yapmayız. ve ben burada kesinlikle ikinci kişileri hedef almamama rağmen nedense herzaman benim mesajlarım siliniyor.

  10. Umutbg elinde süper bir foto varmış, Schumacher tam Terminatöre benziyor 🙂 Sende bu fotonun daha büyük hali var mı ? Varsa linkini verirsen sevinirim.

  11. gerçek hayatta iki kişiyi yönetemeyecek dediğin kişilerden birisi yüzlerce kişiyi gayet güzel yönetiyor ve burada -özellikle bir iki kişi ile – yaşadığı sorunların hiçbirisini yaşamıyor. ama gel gör ki o kişilerden birisi, yerli yersiz yapılan haksız yorumlardan, burayı oyun parkı zanneden ve ortalığı yorumlarıyla birbirine katan bazı kişiler yüzünden kurmuş olduğu siteden tamamen uzaklaşıyor ve zamanında çocuğum gibi dediği siteyi bırakıyor.

    ve geride kalanlar sizlerin yorumlarıyla oynamaktan ya da kaldırmaktan eğleniyor mu sanıyorsunuz? bırakın Allah aşkına. işi gücü bırakıyor bu insanlar saçma sapan, kin, nefret ve bir çok olumsuz şey içeren yorumlarla uğraşıyorlar. buradakilerin tek hedefi insanlara formula 1 ve motor sporları konusunda yardımcı olmak, faydalı şeyler katmaktı ancak onları da yapmasına izin vermiyorsunuz.

  12. anlayamazsın minardi…çünkü çok başlılık var burada. benimde başıma çok geldi. yorum yapıyorum birisi geliyor bir iki kelimeyi siliyor tekrar yayınlanıyor. sonra bir kaç saat sonra biri geliyor yorumu kaldırıyor. yorum önemli değil yayınlansın yayınlanmasın ama gerçek hayatta iki kişiyi yönetemeyecek tiplerin bizleri adam yerine koymayarak böyle keyfi davranmaları çok sıkıcı. alternatif te yokki millet gitsin oralara takılsın. zaten bunu bildikleri için böyle keyfi davranıyorlar. onlar takmıyor sende takma boşver. böyle sudan sebeplerle çok arkadaşı kırıp bu siteden uzaklaştırdılar. bu son kararları bayağı uğraştırıyordur eminim. ama tükürdüklerini yalamama adına bu zulmü hem yorumcularına hem kendilerine yapmaya devem ederler.
    ufo gören masum köylü:)))

  13. Görmemiştim bunu 😀

  14. Siteye iletişimden yorum gönderin o zaman daha hızlı irtibat olur bence. Belki bir yanlışlık olmuştur.

  15. Şimdi anlayamadığım bir husus mevcut. Dün gece bir haberin altına bir yorum yazmış idim… Bu yorum sabah saatlerinde yayınlanmış idi… Ancak şu saatlerde ortalarda gözükmüyor. Bu yorumun neden kaldırıldığını merak ediyorum. Buradaki yorumlar kontrolden geçtikten sonra yayınlanmıyor mu? Eğer öyle ise neden kaldırıldı. Yok yorum kriterlerine uymuyor ise neden en başta yayınlandı efendiler. Şaşkınım, hüzünlüyüm.

  16. Kendini bilen bir adamdan geliyorsa bu sözler ki bence geliyor, bizlere sadece izlemek düşer.

  17. Herkes sezon içinde sessizce takdir ederdi Rosberg'i de bu kadar üstüne gidip aşağılayarak resmen yorumlar yapmanızı anlayamıyorum bende 🙂

    Evet büyük konuşmaya başladı ama demek ki hiç konuşmayan bu insan konuşuyorsa demek ki dikkat etmeli Rosberg'e,Kubica'nın Alman versiyonu sonuçta istikrar konusunda.

  18. Yine saçmalamış.Basında bunun farkında sürekli Rosberg'le röportaj yapıyolar.Demekki fazla ilgi adamı bozuyo.Bu adam eskiden böle değildi.Bakalım Rosberg kendini basına daha ne kadar kullandırcak.İyice düşmüş.

  19. Sezon içinde iyi işler yaparken sessizce işini yapıyordu.Şimdi sürekli meydan okuyan demeçler,imaj değişikliği vs..Kimdi Nico'nun menejeri?

  20. -Arkadaslar Schumi nin fizigini birsey dedigimiz yok. Hakkaten o fizik bizde de yok ama biz Formula1 arabasi surmuyoruz. F1 arabasi sureceksen o fizik sende zaten olmak zorunda Hamilton a Reebok bosuna sponsor olmuyor, Alonso bosuna kilo verecegim demiyor
    -Ben daha önce yazdim burada Ferrari-Schumi efsanedir gercek anlamda söylüyorum ve efsane tartisilmaz.
    -Ben iddia ediyorum eski haline dönemeyecek. Iddiam bu. Eger sezon sonunda yanilirsam burada herkesten de özür dilerim.

  21. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    Schumideki fizik bu yaşta bizde yok 😀

  22. schumacherR avatarı

    Rosberg çok iddialı umarım mercerdes için iyi şeyler başarır.
    Hızın yanında tecrübede lazım zira gördük Vettel hızlı bir pilot fakat çok hata yapıyor…

    Schumacher ile ilgili olan iddialarınıda ilk yarışlarda göreceğiz.
    Schumacher'in fiziği ile ilgili hiç bir sorunu yok…

  23. .Imaj? Ben Alisan a benzettim 🙂 Arabesk dalinda iddiali olacaktir:)

    . Daha 1 adet garand prix zaferi yok bu adamin. 1 galibiyeti olmayan adama nasil ust düzey sürücü diyelim? Nereseinde savunalim anlamiyorum.

    . Rakip 42 yasinda efsane Schmacher olunca gecerim diyor Alisan. Nasil diyorlar bugunku haliyle al birini vur ötekine 🙂 Ben iddiaya girmekten korkardim hangisi önce olacak diye. 🙂

  24. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Özgüvenli olması güzel ama bu açıklamalarıyla egosu yüksek biri gibi gözüküyor. Mercedes Schumi'ye iyi bir araç verdiği sürece onun gölgesinde kalabilir Rosberg.
    Yeni imajı çok hoş olmuş 🙂

  25. Mercedes'te Schumacher'le de yakın olacağız. Belki beni yenebilir ancak beni gölgede bırakmasının imkanı yok."
    Rosberg den cesur yorumlar gelmeye devam ediyor 13 Marta kadar beklemedeyiz =))

  26. Çok cesursun Rosberg.Yalnız silah kullanmasını bilmeden ava çıkan avcıya benziyorsun.İnşallah yüzümüzü kara çıkarırsın

  27. Vettel'i bilmem ama eğer Shumi'ye rekabetci bir araç verirlerse mazeretlerini dinleyelim

  28. "Britney" imajından kurtulmaya çalışıyor. 🙂

  29. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    Bence bu tarz çok yakışmış.daha cool olmuş.Britney imajı gitmiş.

  30. hiç kimseden korkusu yok çünkü rosbergde diğerleri kadar güçlü hatta bazılarından da daha istikrarlı ve daha hızlı bir pilot.
    parola şampiyonluk.dolayısıyla bu olduğu zaman diğerlenide yenmiş olacağız ve gücümüzüde ispatlamış olacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir