Basın: "Ecclestone'nin Rüşvetinin Belgesi Var"

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, bu rüşvet olayı ile ilgili gazetelerin daha fazla haber yapması halinde yasal işlemlere başvuracağını söylemişti.

Ama haber dergisi Stern, Gribkowsky’ye yapılan ödemeyi Petara (Ecclestone’nin kızları Petra ve Tamara’nın birleşimi) ile ilişkilendirmişti.

Şimdi ise Suddeutsche Zeitung (SZ) gazetesi, Ecclestone’nin ilgisi konusunda sağlam bir kanıt bulmuş.

Söylenene göre kanıt, Gribkowsky’nin ödemesini alan Avusturyalı GREP GmbH şirketinden Ecclestone’ye gönderilen bir mektup.

14 Aralık 2007 tarihli, gizli olarak işaretlenmiş bu mektupta, Ecclestone’den 2,3 milyon dolarlık eksik ödeme ve geç ödemeden kaynaklanan cezalar talep ediliyor.

Mektubu yazan, Gribkowsky adına çalışan bir avukat ve SZ, kaynakların, Ecclestone’nin mektubu aldığında çok sinirlendiğini belirttiğini yazdı.

Son basın haberi, Formula 1 İdaresi’nin, Ecclestone veya şirketin, Gribkowksky ile bağını reddeden ifadelerini yinelediğini belirtti.


Yorumlar

  1. Bu adamı fazla sevmesemde F1 için önemli. Çünkü elindeki gücü kontrol etmesini iyi biliyor. Yani egosunu öyle fazla karıştırmıyor bana kalırsa. Ama para kazanmak bu adamın varoluş sebebi. Yani para kazanmak için herşeyi yapar, miktarı önemli değil.

    Yani bu adam giderse F1 i yönetecekler yada yönetecek kişi çok önemli. aksi takdirde F1 diye birşey kalmaz.

  2. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Düşünmek bile istemiyorum, ya F1 hisseleri başkasına devredilecek, kime devredilir bilmiyorum ama bana olmayacağı kesin -hmm, aslında güzel olurmuş 😀 – ya da F1'i unutun. Takımlar arasında ortaklaşa bir kuruluşla yönetilmesi ve kuruma FIA'nın liderlik etmesini tercih ederdim, böylece hissdelerin sahibi ve tüm haklara sahip olan kurum, F1'in yönetim ve planlamasıyla aynı çatıda birleşir, ve bu çatı altında tüm takımlar da yer alabilir, tabii bu benim tercihim, FISA-FOCA olaylarından sonra bu olmalıydı zaten ama Bernie herkesi uyuttu o zaman

  3. bnm merak ettiğim peki bu olay kanıtlanırsa o zaman ne olacak .s

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir