"Schumacher, Kazası Yüzünden Simülatörde Çalışamıyordu"

yazar:

kategori:

Bu ifade, Hollandalı internet sitesi f1today.nl’ye konuşan Mercedes pilotuna yakın bir kaynağa ait. Kaynak, Schumacher’in simülatörde çok zaman harcayamadığını, çünkü 2009’daki motosiklet kazasından beri simülatörlerin, Alman pilotun rahatsızlanmasına, tutulmasına neden olduğunu belirtti.

Öte yandan söylenen göre 42 yaşındaki pilotun takım arkadaşı Nico Rosberg ise, kariyeri boyunca simülatörde geçirdiği süre ile bilinir.

Mercedes kaynağı: “Nico, yarış hafta sonlarına aracı hazırlamada, simülatörde bolca zaman geçirir”

Kaynak ayrıca Rosberg’in ayarlarının, Cuma sabahı ilk antrenman başladığında büyük oranla tamamlandığını ama Michael Schumacher’in güne temel ayarlarla başladığını belirtti.

Kaynak: “Schumacher’in bazen Rosberg’e karşı neden dezavantajlı olduğunu gösteren birkaç nedenden biri”

Bununla birlikte geçen sene Mercedes GP Takım Patronu Ross Brawn, gerçekten üst düzey bir simülatörleri olması halinde Schumacher’in 2010’da daha işler çıkarmış olabileceğini ifade etmişti.

Brackley’deki simülatör çalışmaları devam ediyor ve 2012’den önce aktif hale gelmesi beklenmiöyor.


Yorumlar

  1. barış özbek avatarı
    barış özbek

    Bir kılıf daha bulundu şumi için.oluksuz lastiklere alışamadım dediki yıllar önce aynı olmasada uzun süre bu tip lastiklarle gridde yarışan barichello ile 2 pilottan biriydi.
    Hatayı şumi sporu ilk bıraktığında yaptı ki raikonenin şampiyon olduğu yılda açık ara birinci olurdu,tabi sonraki iki yılda rakipsiz teknolojisiyle ferrari massayı bile potaya getirdi.
    EEEEEEEEE kendi düşen ağlamaz .

  2. Iste en sonunda dogrusu meydana cikti.Umarim ki artik anti Schumaherciler susar.Yuru be kocum,bitane sin sen.

  3. Çalışmazdı değil, çalışmayı sevmezdi. Pilotların simulatorde çalışmaları gerekir, önemsiz gibi görünebilir ama aslında oldukça önemli bir şey.

  4. Eski toprak O,araçta marifet olsa idi simülatöre gerek kalmadan ortalığı yıkardı.Alonso neden rakip olarak Shumi'yi gösteriyor dersiniz?

  5. Tolga Soydan avatarı

    Kimi hiç çalışmazdı şu simulatorde

  6. schumacher61 avatarı

    bence buna yorum yapmaya bile gerek yok…simülatörsüz geçen bir sezonda bile böylesine bir meydan okuma….haydi EFSANEM……..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir