Kubica 2011'de Yarış Kazanmayı Amaçlıyor

yazar:

kategori:

Polonyalı pilot ve takımı, 2010’un sürprizlerinden biriydi ve şimdi, bir adım daha ileri gidip galibiyetler için piste çıkmak istiyorlar.

Kubica: “2011’in iyi bir sezon olacağına inanıyorum. Çünkü kış süresince takım, geçen seneye kıyasla daha dengeli finansal ve idari şartlarla çalışabildi”

“Eric Boullier, aracımızın bu sene yarışlar kazanmasını istediğini söyledi. Tam da benim hislerime tercüman oldu”

Kubica ayrıca isim sponsoru olarak Lotus Grubu’nun katılmasının ardından takım içindeki yapıdaki değişikliklerden endişe duymadığını belirtti.

Takım sahipliğinin değişim zamanına atıfta bulunan Kubica: “2009’da Renault adına sürmedim ve kıs süresince yapılan bütün değişiklikler, yeni takımımla çalışmama başlamadan önceydi.”

“Hisse sahiplerinde önemli bir değişim oldu ama takımın çekirdeği neredeyse hiç değişmedi. Bana söylenen de şu anda aynısı oluyor”

BMW Sauber ile bir defa yarış kazanan ve şu anda gridde en değerli pilotlardan biri olarak gösterilen Polonyalı pilot, henüz şampiyon olamadığı için hayal kırıklığı yaşamadığını ifade etti.

Kubica: “Hayal kırıklığı yaşamıyorum, çünkü şampiyon olmak için birçok şartın sizin lehinize olması gerektiğini biliyorum”

“Biraz vites kutusu gibi. Eğer viteslerden birisi düzgün çalışmazsa, bütün mekanizma çöker veya en azından rekabetçiliğinizi kaybedersiniz”


Yorumlar

  1. Kazanacağız hemde çok yarışlar kazanacağız

  2. Renault takımını sevmesemde bu adam yarış kazansın hatta şampiyon olsun isterim.vettelden hiçde geri kalır yanı yok bence.

  3. katılıyorum…

  4. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    Benimde tek dileğim bu ve sonunda olaacak inşALLAH sezonu sabırsızlıkla bekliyorum Sonuna Kadar >>RENAULT F1 TEAM<<

  5. Tamda okumak istediğim haber . Griddeki en değerli pilotlardan biri değil en değerlisi kubica . Birgün mutlaka şampiyon olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir