Force India da Pilotlarını Açıkladı

yazar:

kategori:

Günler öncesinden beklenti bu yönde idi ve sonunda resmi açıklama yapıldı.

Paul di Resta: “Geçen sene burada üçüncü pilot oldum ve iyi şeyler yaşandı. Bu yüzden daha fazla iyi şeyler olmasını umuyorum.”

Nico Hulkenberg: “Bir F1 takımında olmaktan memnuniyet duyuyorum. Force India, genç bir takım olarak iyi bir ilerleme gösterdi.”

Bugünkü açıklama ile, anlaşması olmasına rağmen İtalyan Liuzzi’ye takımda yer kalmadı.


Yorumlar

  1. bir sonraki sezon sutil daha büyük bir takıma giderse force india bu iki genç pilota kalır ve süper olur bence.

  2. Hulkenberg yarıştığı bütün alt serilerde şampiyon olmuş bir pilot, ondan büyük beklentilerim var.Eninde sonunda çıkış yapacağını düşünüyorum.Kendisinin fazla destek görememesinin sebebi belki de çok sayıda alman pilot olması.Kendisi hamilton gibi direk mclaren koltuğuna otursaydı 2-3 sene içinde kesinlikle çok yukarı seviyelere gelebilirdi.Di Resta DTM şampiyonu agresif bir pilot bakalım en azından sutille rekabet edebilecek mi? Sutil'e gelince yağmur adamlardan biri olarak bildiğimiz sutil geçen sene sezonun 2. yarısında vasatın altında bir performans sergiledi oysa orta sınıf takımlara gidebileceği konuşuluyordu.Onun da yine bildiğimiz sutil'i göstermesi gerekiyor.Sezonun geneli için rekabetçi bir pilot kadrosu 🙂

  3. force indidada liuzzinin 2011 için anlaşması vardı.force india liuzziye tazminat ödeyecek demektir.force indianın bütçesi tahminimdende fazlaymış 🙂

  4. kesinlikle iddalı bir pilot dizilimi olmuş . hulkinin sezonun ikinci yarısında yarışacağına inanıyorum …

  5. güzel kadro

  6. Ya da testlerde kendini gösterip daha iyi yerlere çıkması için çalışmak 🙂

  7. Gerçekten çok güçlü bir kadro gibi gözüküyor, bakalım ne yapabilecekler.

  8. ALİ  ULUSOY avatarı

    Sutil yeteneğini taktir ettiğim bir pilot.Paffet'i yarışırken bir türlü göremedik.Bakalım yeni DTM şampiyonu neler yapacak.Tabii aracının rekabet edebilirliğide önemli ama az çok kumaşını belli eder.Olmadı Sutil ile kıyaslarız.Hulkenberg'ede Sutil ve Di Resta'nın sabuna basıp bir yerlerini kırmalarını dilemek kalıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir