Horner, Rakiplerin Şikâyetlerinin Bitmesini Beklemiyor

yazar:

kategori:

Salı günü Valensiya’daki ilk testler öncesinde Takım Patronu Christian Horner, hazırlıklarının yerinde olduğuna inanıyor.

Horner, geçen sene gerek sürüş yüksekliği kontrolü olsun gerekse esnek ön kanatlar olsun, rakiplerinden gelen şikâyetlerin durmayacağını düşünüyor.

Horner: “Hızlı olursak (şikâyetler) kaçınılmaz ve bu, ne yazık ki başarılı olmanın bir özelliği. Bu yüzden katlanmanız gerekiyor. Buna pek dikkat etmeyecek ve kendi işimize bakacağız”

“Red Bull şu zamanda Formula 1’deki en heyecan verici takım. Başardıklarımızla, elimizdeki pilotlarla ve işimizi yapışımızla diğerlerinden farklıyız. Ve şimdiye kadar başardıklarımızı yapmamızı da bu ruh sağladı”

“Kazanabileceğinizi düşünmek ile bilmek arasında büyük bir fark var. Bu, bir yarışı ilk defa kazanan bir pilot gibi. Red Bull, bu kriteri başarmış olarak 2011’e giriyor.”

Horner, rakiplerinin kendilerini hedef almasının, F1’de bu kadar çabuk bir şekilde başarıya ulaşmasından kaynaklandığını söyledi.

Horner: “İnsanların, Red Bull Racing’in çok kısa bir zaman diliminde bunları başarmasından rahatız olduğunu düşünüyorum. Ama önlerde giderken olacak şeyler bunlar”

Takımındaki olgunlaşmanın yanı sıra Horner, Vettel’in de bu sene daha güçlü olmasını bekliyor.

Horner: “Özgeçmişinizde bir şampiyonluk bulundurmak, tecrübesi ile birlikte gelişimini de devam ettireceği anlamına gelir. Gelişmeye devam edeceğini düşünüyorum. Çok güçlü bir çalışma ahlâkı var.”

“Çalışır ve spora hazırlığını çok ciddiye alır. Henüz Sebastian Vettel’in en iyi halini görmediğimizi düşünüyorum”


Yorumlar

  1. Gizem Aydın avatarı

    Yanlız beklentileri bu kadar yükseltiyor, umarım yine şampiyon olurlar aksi takdirde takımlarda ilk 3'e giremezse rezalet olur. Bence kendini bu kadar övmesi iyi değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir