Alonso: "Ferrari Mücadelenin İçerisinde Yer Alacak"

yazar:

kategori:

2010 şampiyonluğunu son yarışta kaybeden Ferrari pilotu, İtalyan ekibindeki ilk senenin her şeye rağmen çok başarılı olduğunu ve bu sene daha da fazlasının geleceğini söyledi.

Alonso “Gerçekten motive oldum ve heyecanlıyım. 2010 benim için inanılmaz bir yıldı. Ferrari ile ilk senemdi ve harika bir takımda, ortamda kendimi buldum ve bu takım bir sürücü için gerçekten tutku dolu.”

“2011 önemli bir yıl olacak. Yeni mücadele ve kurallardaki değişikliklerle sürücüler kendilerini bu kurallara adapte etmek zorunda olacaklar ve bu değişikliklerden birisi KERS olacak. Yeni, zorlu bir yıl olaak ve çok şey öğrenmemiz gerekecek.”

“Ancak mekanikerlerimizin, mühendislerimizin ve Ferrari’deki herkesin aylarca çalışmasının ürünü olan yeni bir aracımız var ve yeni sezona hazırlanmak önemli. Yaptığımız işte adanmış olmalıyız ve hazırız. Mücadeleyi yükselteceğiz.” dedi.

Alonso ayrıca Ferrari’de 2. sezonunun daha kolay olacağını düşünüyor.

Alonso “Şüphesiz takımı artık daha iyi tanıyorum. Geçen sene tanımadığım mekanikerlerin isimlerini biliyorum ve geçen sene benim için çok kolay değildi. Artık takıma daha fazla entegre oldum ve artık daha rahatım. Bu açıdan yeni araca adapte olmamın daha kolay olacağını düşünüyorum ve güzel olduğu kadar güçlü de olur.”

“Ferrari için yarışırken her zaman baskıyı hissedersiniz. Geçen sene zor bir seneydi ve yeni bir seneye başlarken heyecanlı olmak her zaman önemlidir. Bu açıdan iyi bir başlangıç umuyorum ve yeni aracımızla bunu başarabileceğimize eminim.” dedi.


Yorumlar

  1. Sen de f1'e gelmiş sayılı ve en iyi pilotlardansın.2 kez şampionluk yaşadın ve bunlar renoult ile idi.Şimdi ise ferraridesin.Şampiyonluğun dışında olacağını düşünmek mümkün değil.İlk sezonunda bile şampiyonluğu kıl payı kaçırdın,Bence ise şampiyon sensin.İtiraf etmesi zor oldu ama gerçek bu dostum.

  2. Gizem Aydın avatarı

    imkansız demedim ki. ayrıca o da saçma bi durumdu 🙂

  3. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    umarım usta…

  4. 2009 sezonunu unutmuş gibisin

  5. Gizem Aydın avatarı

    zaten ferrari gibi bir takımın mücadele içinde olmaması saçma olurdu.

  6. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bu yıla, takımla kaynaşmış ve adapte olmuş bir şekilde başlamak güzel bir avantaj olacak.Araçta kendi verilerinin kullanılması da bir artı olacak.İnşallah sezona 8 adet motorla başlarız.Geçen sezonun yarısından itibaren motor saymaya ve hangi motor nerede kullanıldı veya ne kadar ömrü kaldı diye çok düşünmüştük.Aksiliklerin olmadığı bir yıl olması dileğiyle..

  7. -yeni araci az da olsa gördük, redbull havasi var özellikle burunda
    -Alonso iyi pilot oldugunu kimse inkar edemez
    -Pist ustunde 2 sampiyonlugu olan tek adam dolayisi ile özel ve tek cifte sampiyon (schmacher efsane onu disinda tutuyorum)
    -Ancak benim sorum su Button, Hamilton, Vettel den biri bir sampiyonluk daha alip cifte sampiyon olursa, Alonso nun pist üstünde ne özelligi kalacak?
    -Ben sadece tek cifte sampiyon oldugu icin saygi duyuyorum bu özellilgini yiririrse benim gözümde cok özel bir özelligi kalmayacak
    -Tek sansi 3. kez sampiyon olmak bu sene
    -Benim iddiam bu olamayacak ve alonso özelligini yitirecek

  8. rocco junior avatarı

    İnşallah Alonso dediklerine güveniyoruz artık şeytanın bacağını kıralım 4sene olucak

  9. söylediğin pilotlarda yabana atılamaz tabiki ama alonsoda en az onlar kadar tehdit haklısın.

  10. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    helal olsun sana be EL-MATADOR.seni sevmeyenlerde umarım birgün sevme şerefine erişirler.hayalperestliği bırakıp doğruyu bulurlar umarım.

  11. ron baba lewis cocuk avatarı
    ron baba lewis cocuk

    bütün rakiplerin en cok korktuğu rakip. vettel e lewis e shumiy e sorsanız hepsi alonso der.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir