Toyota Bahreyn'de İlk Gün Ortalarda Yoktu

yazar:

kategori:

Toyota takımı Bahreyn’de yapılan çalışmaların ilk gününde pek hızlı görünmedi. Son yarışı 4. sırada tamamlayan Jarno Trulli günü 14. sırada tamamlarken takım arkadaşı hemen onun arkasında yer aldı.

Trulli "Bugünkü antrenmanlar bizim için makuldü. Pist yüzeyi beklendiği gibi kirli ve kaygandı. Ve bugün oldukça rüzgar vardı ve rüzgar her iki seansta da aniden yön değiştiriyordu. Sürekli olarak rüzgarla mücadele ettik ve genel olarak aracı geliştirmemiz gerekiyor. Şubat ayında burada test yaptık ve bu bakımdan bugün beklediğimiz gibi geçti. Burası hoş ve oldukça rekabetçi bir pist ve her zaman burada güçlü oldum. Bu bakımdan bu hafta sonu için sabırsızlanıyorum. Sonuçlarımız aracın oldukça rekabetçi olduğunu gösteriyor. Bu yüzden gelişimi sürdürmek ve mümkün olduğu kadar fazla puan kazanmak önemli." dedi.

Glock "Verimli bir gündü ve 2. seans benim için birinci seanstan daha iyi geçti. Sabah fren anında stabilitede sorunlar yaşıyorduk ancak gittikçe pist gelişti ve aracı ve setupı geliştirmeyi başardık. Mekanikerler mükemmel iş çıkardı, doğru yolda ilerledik ve araç uzun sürüşlerde oldukça iyiydi. Şubat ayında buradaki testler bizim için olumluydu. Bu hafta sonu için soru işareti rüzgar olup olmayacağı üzerinde olacak. Eğer rüzgar şiddetli olursa bu sorun olabilir ancak bu herkes için aynı olacak." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir