Raikkonen'den Mosley'i Destekleyici Sözler

yazar:

kategori:

Son Dünya Şampiyonu Kimi Raikkonen, ortaya çıkan skandalın ardından FIA Başkanı Max Mosley’i eleştirenler kervanına katılmadı.

Genel olarak pek konuşmayan Fin pilot bu konuda sessizliğini bozdu ve Mosley’i destekleyici sözler sarfetti.

Mirror gazetesine konuşan Raikkonen "Bu onun kişisel hayatı ve o istediği herşeyi yapabilir ve ne bana ne de başkalarına burunlarını sokma hakkı vermez." dedi.

Şu ana kadar sadece Alman ve Japon üreticiler bu konuda eleştirilerini yaparken diğer takımlar henüz açıklama yapmadı.

Red Bull takım patronu Christian Horner "Bu konuda yorum yapmak bana düşmez. " dedi.

Ferrari Patronu Stefano Domenicali "Biz bu konuda bir deklerasyon yapmayacağız ancak bu görev ve sorumluluk meselesi. Ancak herkesin bir görevi vardır ve buna bağlı olarak sorumlulukları vardır, hepsi bu." dedi.


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    sen dedin hemende fia-ferrari ittifakı doğrulanmış oldu :))) arkadaşım bi kere sen koyu bi mclaren fanatiğisin. ferrari'den nefret ettiğin kesin! yarışlarda ferrari yarışışı kalsın diye beddualarıda biliyorum.

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Sporun her türlüsünde, bir komite ve bir organizasyonun başında iseniz taraf olmamanız gerekir.Mosley görevde bulundu sürece sürekli taraf olmuştur.Bu son olay bile ona yeter artık çek git mesajıdır.Tabii anlayanlara..

  3. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Ferrari' nin bu olaya yaklaşımı kutsal ittifakı doğrular nitelikte.Daha öncede yazmıştım Mosley ayrılırsa buna en çok Ferrari üzülür diye.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir