Team Lotus, Yeni Aracı T128'i Tanıttı

yazar:

kategori:

T128, Valensiya testlerinin ikinci günü olan Çarşamba’ya kadar kamuoyu önüne çıkmayacak. team Lotus, yeni halini Team Lotus Notes dergisi ile tanıtmayı tercih etti.

Mike Gascoyne: “Bu aracın temel olarak her alanda önde giden bir araca benzediğini düşünüyorum. Önceki takımlara meydan okumaya başladığımızı her zaman söylemiştik ve bunun yapılabileceğini düşünüyorum”

Lotus ismi ile ilgili tartışmalar devam ederken takım, yeni aracın kodunu önceden bildirilen TL11 yerine eski düzene göre T128 olarak belirledi.

Tony Fernandes: “Pist dışı konularında çok fazla şey konuşuldu. tekrar yarışları konuşmaya başlamak harika.”

“T128’in tanıtımı, Team Lotus adına büyük bir adım ve T128 üzerine göstrerdikleri çabalar nedeniyle bütün takıma teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca bize bu büyük adımı atmamızda yardım eden ve harika takım ortakları olan Renault ve Red Bull Teknoloji’ye de teşekkür etmek istiyorum”

Lotus T128 Fotoğrafları İçin Tıklayınız


Yorumlar

  1. Efsane LOTUS Geri mi Dönüyor , Göründüğü gibi ise hızı Ne sezon olur. Şu an için denecek Tek bir söz var Ferraricilerin Kırmızızsını Kıskandıran Tek Şey KIŞKIRTICI YEŞİL'İN Baştan Çıkarıcı Markası TEAM LOTUS

  2. 2010 da virgin eski takımlar kadar iri gösteriyodu yani heybetsizdi.şu burunu gördükten sonra ustura atacak berber gibi duruyor gözümde.
    tek dileğim trullinin kazanması yada podyuma çıkması

  3. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    çok iyi. parlak yeşil renk güzel durmuş. bu sezon bütün takımlar metalik renk kullanacak herhalde.

  4. Evet halısın Fernandes Lotus Gruptan hisselerini alıp team lotus yaptı takımı

  5. araç benge çok qüsel tasarım ve renk olarak bu sene orta sıralarda rahat qidecektir lotus

  6. Fernandof150 avatarı

    Benim bildiğim Team Lotus'ta isim hakkı,Lotus-Renaultta kaynakları var.Ama Renault Team-Lotus'a da motor verecek.Kağıt üstünde gerçek Lotus bu,mantıklı olan Lotus'un Lotus-Renault,Team Lotus'un ise Proton f1 vs olması.Bazılarına göre ise hiçbir önemi yok.Lotus çoktan öldü.Birde Lotus demişken,eskiden sega mega drive 2 da bir f1 oyunu vardı. http://www.youtube.com/watch?v=qofonsN3Nwc bu oyunda Lotus vardı sanırım.Çok güzel bir oyundu.Hatırlayan veya hala oynayan varmı?

  7. Arkadaşlar ortada öyle büyük bir karmaşa yok.

    Yeşil-sarı renk ile yarışan Fernandes'in takımı Team Lotus, geçen sene kurulan, ve Norfolk merkezli, yani eski team lotus'un fabrikasını kullanan bir takım.

    Siyah sarı renkleri kullanan Lotus – Renault ise, Lotus yol araçlarının sahibi Proton'un Genii'nin sahip olduğu Renault takımına İSİM sponsoru olması ile oluşmuş olan bir takım.

  8. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    şu lotus renault karmaşasını ortadan kaldırabilecek bir yazı yazan çıksa:D

  9. Fernandof150 avatarı

    Güzelmiş.

  10. Gizem Aydın avatarı

    yeşilin tonu çok güzel

  11. Gerçekten araba çok hoş duruyor.Özellikle arkada yazan Renault yazısı çok estetik olmuş umarım istediklerini alırlar.

  12. Ferrari'den bile hoş geldi gözüme nedense 😀

  13. diğer lotusun f1 neden girdiğini bile bilmiyorum ******* içindeler.
    bu araç daha güzel olamaz

  14. Yusuf  Hitay avatarı

    her iki lotustada team lotus logosu var, enteresan cidden.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir