Gascoyne: "Bu Araçla Geleceğin Temellerini Attık"

yazar:

kategori:

Takımın ilk aracı T127, Lotus Racing’in daha yeni kurulması nedeniyle hızlı bir şekilde hazırlanmış ve daha geleneksel bir araçtı. Takımı daha iyi bir seviyeye getiren Lotus, 2011 için daha agresif bir araç ortaya çıkardı.

Gascoyne “Geçen sene, özellikle ilk yarı hayatta kalmaya çalışıyorduk ancak sene ortasından itibaren takımı oluşturmaya başladık ve ardından bu araç üstünde çalışmaya başladık. 2010 aracımız tek seferlik bir araçtı çünkü onun yapılış şekli ve yapılma zamanı çok basitti.”

“2011 aracında neredeyse hiç aynı parça yok. Normalde eski araçtan parçalar olur ve geçen seneki parçalar optimize edilir.”

“Bu araç geçen seneki araca göre çok farklı. Bu araca baktığınızda günümüze ait olduğunu hissedebiliyordunuz. Ve bu gelecekteki araçlarımızın temeli olacak.”

“Modern çizgileri taşıyor ve aerodinami açısından çok gelişti. Araçta 4000 küçük detay bulabilirsiniz. Mükemmel olan bölümleri tek tek söylemek zor ancak genel olarak tasarım ve mühendislik açısından çok fazla optimize edildi.” dedi.


Yorumlar

  1. Trulli ve Heikki nin kullanacakları araç bu

  2. bu arac Trullı yle Heıkkı nın kullanacagı aracmı yoksa Kubıca yla Petrov un kullanacagı arac mı?:S biri bilgilendirirse sevinirim…!!!

  3. Bu aracı çok beğendim çok güzel olmuş…

  4. Mike seneye takım değiştirmeyeceğin ne malum.Gittiğin bütün takımları zirveye yaklaştırıyorsun.Sonra hooop başka takıma.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir