Grosjean ve Senna, 2012'de Koltuk Peşinde Olacak

yazar:

kategori:

Grosjean, 2009 senesinde Nelson Piquet’in yerine geçecek Formula 1’de yarışmıştı ama istenen sonuçları alamamasının ardından 2010’da yerini kaybetmişti.

Grosjean: “Tekrar gri gelmem benim için çok ama çok büyük bir şans. Önceki düşünce Formula 1 geri dönmekti, şimdi ise görevim, 2012’de yarış koltuğu almak. Bu yüzden bu sene çok önemli”

“Formula 1 takımına yakın olma, daha fazla tecrübe edinme, öncekine göre daha iyisini bilme şansım var. Bu şekilde olmak iyi. Ve görev, GP2’de şampiyon olabilmek ve 2012’de Formula 1’de yarış pilot olmak”

Öte yandan Bruno Senna’nın da hedefi 2012’de yarışabilmek. 27 yaşındaki Brezilyalı, Cuma günkü seanslarda aracı kullanıp kullanamayacağını bilmediğini de belirtti.

Senna: “Oldukça iyi bir anlaşma olduğunu düşünüyorum. Diğer takımlarda resmi pilot olma konusunda bazı görüşmelerimiz olmuştu ama bunun en iyi seçenek olduğu kararını verdik”

“Ben üçüncü pilotum ve takımı her yarışta takip edeceğim. Eski araçla bazı testler yapacağım, düzlük testi gibi bazı teknik testler. Ardından umarım bazı Cuma testleri de olur ama bu belli değil”


Yorumlar

  1. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    Lotus Renault

  2. efendimayin  avatarı

    Senna hangi takımın 3. sürücüsü?

  3. Benim gibi takım taraftarlıgı yapan biri için takımsız kalmak cok kötü olmustu Romain'in geri dönme ihtimali benim için güzel ancak hala kimi desteklemem konusunda tam bir fikir sahibi olabilmiş değilim :))

  4. senna soyadı en başarısız pilot bile olsa zaman ekranlarında ismini görmek isteriz.hrt en berbat takımdı.hızı rb6 nın yarısı kadardı ve gücüde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir