Mercedes Güçlü Bir 2011 Konusunda İyimser

yazar:

kategori:

Takım, 2009 senesinde Brawn GP adı altında iki şampiyonluk aldı ama Mercedes’in takımı devralması ardından 2010’da hayal kırıklığı yaşadı.

Yeni aracın tanıtımında konuşan Ross Brawn, bu sene önemli bir gelişim göstereceklerine inanıyor.

Brawn: “Yeni aracın ilk defa piste çıkmaya hazır hale geldiğini görmek her zaman heyecan verici olmuştur, bu sene de farklı bir şey söz konusu değil. Mercedes Benz olarak ilk senemizin ardından şasi ve motor grubumuzun birlikte iyi çalışmasının faydasını görüyoruz”

“Hem fabrika hem de yarış pistinde iyi bir teknik yapı ve güçlendirilmiş yarış mühendisliği organizasyonu ile bu sene kilit alanlarda daha iyi bir iş yaptığımıza ve yapacağımıza inanıyorum”

“Baştan itibaren standartları doğru belirlemek istiyoruz. Ama eğer olmazsa, kendimizi oyunun içine sokacak şekilde çok güçlü tepki vereceğiz. Herkes yeni sezonu heyecanla bekliyor”

Sezon öncesi iyimser olan Michael Schumacher, hayal kırıklığı yaratan 2010 senesini unutturmak istiyor.

Schumacher: “Yeni sezonu dört gözle bekliyorum. Birçok defa söyledim ama tekrar ediyorum, birlikte büyük bir şeyler inşa ediyoruz. Bu sezon, düzenli olarak podyumda, ideali orta basamakta, daha çok yer alacağımıza çok inanıyorum”

Takım arkadaşı Nico Rosberg de galibiyetler için piste çıkacaklarını söyledi.

Rosberg: “Geçen seneye kıyasla çok daha güçlü bir sezon geçirmeyi dört gözle bekliyorum. Her zamanki gibi hedefimizler agresif”

“Önde mücadele etmek ve yarış galibiyetleri için önler olmak istiyoruz. Brackley’de ve Brixworth’teki fabrikadaki herkes, yeni Gümüş Ok için aşırı derece sıkı çalışıyor. Aracın nasıl performans göstereceğini görmek için sabırsızlanıyoruz”


Yorumlar

  1. Podyumun ortasındaki basamağa 1. olan pilot çıkar.

  2. Korkmaya başladım.

  3. Sezon başlar başlamaz Mercedesin ortalığı kasıp kavurmasını bekleyemeyiz, Schumacher'in de dediği gibi düzenli olarak ikinci sırayı alabilecek aracımız olursa zaten kendiliğinden şampiyonluk potasına gireceğiz.

  4. schumacherR avatarı

    Schumi sözleriyle bile bizi heyecanlandırıyor sezon içinde kim bilir neler olacak… Umarım mücadele çok yakın olur zirvede 5 takımın mücadele etmesini yeğlerim…

    Schumacher WDC 2011 😀

  5. schumacher61 avatarı

    hedef 2.lik mi yani :S (podyumun ortası)yada ben öyle anladım? ama gerçek şu ki galibiyet mücadelesi verebilebilecek bir sezon geliyor mercedes için.

  6. Peki bu cümleye ne dersin 🙂

    Schumacher: "Yeni sezonu dört gözle bekliyorum. Birçok defa söyledim ama tekrar ediyorum, birlikte büyük bir şeyler inşa ediyoruz. Bu sezon, düzenli olarak podyumda, ideali orta basamakta, daha çok yer alacağımıza çok inanıyorum"

  7. schumacher61 avatarı

    brawn "Baştan itibaren standartları doğru belirlemek istiyoruz. Ama eğer olmazsa, kendimizi oyunun içine sokacak şekilde çok güçlü tepki vereceğiz"…bu cümleye bittim.hadi hayırlısı….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir