Haug: "Schumacher Daha İyi Bir Sene Geçirecek"

yazar:

kategori:

Haug: “Aracımız rekabetçi olunca daha iyi bir sene geçirecek. Geçen seneye kıyasla ileri yönde iyi bir adım attığımız araca sahip olduğumuza inanmak için bütün nedenler var”

“Çocuklar çok çalıştı ve olağanüstü bir iş çıkardı.”

Bununla birlikte Haug, beklentilerin karşılığını vermeleri için iyi sonuçlar almaları gerektiğini belirtti.

Haug: “Beklentileri idare edemezsiniz. İdare etmenin tek yolu, sonuç almaktır.”

“Geçen senenin 19 yarışına bakarsanız ve ayrıca çeşitli antrenmanlar seanslarına, sıralama ve yarışlara da; 95 fırsat vardı. Hesaplarsanız, durum Nico’dan ayanaydı. Muhtemelen 60 defa o hızlıydı, 30 defa da Michael”

“Ama elbette en sonunda sonuçlar dikkate alınır. Ve Michael’in tekrar adapte olması gerektiğini söylemek adilce olur”

“Önceden alıştığına göre farklı bir F1 vardı; farklı lastikler… Ama gelişimler de oldu, ve bazı iyi olaylar da. (Mesela) Barselona’da daha 5. yarışta son şampiyon Button’un önündeydi ve bir başlangıç için hiç de fena değil”

Haug ayrıca Nico Rosberg’e övgülerde bulundu ve en iyi F1 pilotlarından biri olduğunu ifade etti.

Haug: “Sonuçta pilotlarımıza kazanan bir araç sağlayana kadar Nico’nun ne kadar iyi olduğunu bilmiyoruz”

“Ama Nico, çoğu ortamda aracından ne çıkarılabiliyorsa çıkarttı. Bunu her yarışta yapamazsınız ama onun mükemmel bir iş çıkardığınızı düşünüyorum. Bu günlerde en iyi pilotlardan biri olarak görünüyor.”

Öte yandan Mercedes GP, 2011 için yedek pilot almayı planlıyor ama bu görev için Nico Hulkenberg’e yaklaşmadıklarını belirtti.


Yorumlar

  1. Shumi'yi Nico'yla kıyaslamaları beni üzüyor.Asıl bu yıl kıyaslayın bakalım. Geçen yıl alıştırma idi.

  2. Haug, Rosberg'in de geçen sene oldukça iyi performans gösterdiğini ve şu anda en iyi pilotlardan biri olarak gösterildiğini söyledi;

    "Nico'nun ne kadar iyi olduğunu ise ona yarış kazanacak araç vereceğimiz güne kadar bilemeyiz. Ama Nico çoğu yerde araçtan alınabilecek en iyisini almayı başardı. Bunu her zaman yapamazsınız, ama Nico'nun harika bir iş çıkardığını düşünüyorum. O şu anda en iyi pilotlardan biri olarak görünüyor."
    eh mercedesede artık iyi bir araç üretmek kalıyor.
    bu arada mgp alman devi aynı zamanda dünyanın en iyi şirketlerinden allianz ile anlaşmış.bütçe için olumlu.hayırlı olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir