Rossi: "Omzum Nedeniyle Yarım Saniye Kaybediyorum"

yazar:

kategori:

Bu sene Ducati’ye katılan efsane sürücü, bu hafta Sepang’da gerçekleştirilen testlerde ön plana çıkamadı ve genel olarak omzunun hâlâ kendisini zorladığından bahsetti.

Rossi “Çok mutluyum çünkü buraya gelmeden önce günde sadece 20, 30 tur atmayı bekliyordum ancak ilk iki gün 40, son gün ise 50 tur atabildim.”

“Sonunda ise kesinlikle bitmiştim. Vücudumun geri kalanı farklı çalışıyordu. Sol kolum daha fazla çalışmak zorundaydı bu yüzden çok yoruldum.”

“Ancak omzumdan memnunum çünkü her gün gelişiyor ve MotoGP motorunu maksimumda sürmeme rağmen herhangi bir sorunum yok. Sadece ne kadar kuvvetli olduğu konusunda bazı sorular var.”

“Vücudum da gelişti ve fiziksel sınırlarımın artık 1 saniye kayba neden olmadığını söyleyebilirim. Şu anda özellikle fren ve viraj girişleri yüzünden yaklaşık 0.5 – 0.6 sn kaybediyorum” dedi.


Yorumlar

  1. italyadaki kazadan sakatlıktan sonra sezon kapatıp derhal ameliyat olması gerektiğini savunmuştum.ama yarışlar kaçırmasına rağmen döndü yarışlar kaçırdığı içinde şampiyonluğu zaten kaybetti.dolayısıyla o zaman ameliyat olsa şu anda sezona tam randımanla başlayabilirdi.sağlık olsun.rosssiyi izlemek büyük ayrıcalık

  2. Motora sıfırdan ayar veriyorlar. Eskisi gibi olamayacaktır bir süre için. Bu sene şampiyonluk hayal ama Rossi birşeyler yapar. Hele bir iyileşsin 🙂

  3. FernandoFerrari avatarı
    FernandoFerrari

    1.9 geride kaldığını hesaba katarsak,Ducati'nin motoru ya çok kötü,yada henüz alışamadın.Hayden'da ortalama 1.7-1.8 gerideydi çünkü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir