Lotus Team, Valensiya'daki İlave Günden Memnun Ayrıldı

yazar:

kategori:

Jarno Trulli’nin en iyi 1:15.679, Heikki Kovalainen’in ise 1:15.910 yaptığı çalışmalarda Ricardo Teixeria, çekimler için tur attı.

Kovalainen: “Valensiya benim için mükemmel bir testti.”

“İlk bir iki günde direksiyonda sorunlar yaşamamıza rağmen geçen sene ilk iki teste katılamadığımızı da unutmamalısınız. Şimdi ise ilk teste herkesle birlikte çıkacak bir aracımız var ve bugün hiç sorunsuz çalışmak harikaydı”

“Aracın dengesine çok daha ayrıntılı olarak bakabildik ve ilk gündeki ile aynı hislere sahibim. Bu sene iyi bir araca sahip olduğumuzu düşünüyorum. Burada ve diğer sezon öncesi testlerde çalışmaya devam etmekle geçen sene yaşadığımız dayanıklılık endişeleri olmadan iyi yol kat ederiz.”

Fin pilot ayrıca 2011 aracının, geçen senekine göre önemli bir adım olduğunu ekledi.

Takım arkadaşaı Jarno Trulli de durumdan memnun ve orta grup kadar hızlı olabileceklerini söyledi.

Trulli: “Temel olarak sorun yaşamadan 91 tur attık. Araç için bir şeyler hissetmeye başladık; ki bu test de zaten onun içindi. Denge konusunda Heikki ile hemfikirim. Önümüzdeki birkaç testte üzerine çalışılacak iyi bir aracımız var gibi.”

“Bir sonraki test sadece birkaç gün sonra ama performans açısından ortaya çok daha fazlası çıkacak.”


Yorumlar

  1. bnde bu adamların en azından orta sıralarda olmasını istiyorum yazık oluyo ikisine de en arkada yada duman çıkaran bi aracı kullanmaları yazık gerçekten çok yazık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir