Trulli Toyota'yı Yine Son 10'a Bırakmayı Başardı

yazar:

kategori:

Jarno Trulli yine sıralamalarda son 10 pilot arasında kalmayı başardı. Trulli günü 7. sırada kapatırken takım arkadaşı 13. sırada kaldı.

Trulli "Tam olarak istediğimiz yerdeyiz. 7.lik şu anda bizim için mümkün olan en iyi yer çünkü Ferrari, Mclaren ve BMW’nin bizden biraz hızlı olduğunu biliyoruz. Bu yüzden kolay bir şekilde son 10 pilot arasına kaldığımız için mutluyum. Q3’ten önce yakıt pompasında sorun yaşadık ancak daha sonra değiştirdik ve çalıştı."

"Araç oldukça dengeli görünüyor ve rahatım ancak açıkçası biraz daha fazlasını istiyoruz. Öndekileri biraz daha yakalıyor ve farkı kapatıyoruz. Rüzgarlı koşullarda yarış biraz zor olsada yarışta sıralamalardan daha güçlü olacağımı düşünüyorum. Böylece puanlar kazanabiliriz." dedi.

Takım arkadaşı Timo Glock "Bugün özellikle Q2’deki son set lastikler ile aracı kullanmak biraz zordu. İlk set lastikte araç içerisinde daha rahattım ve biraz daha hızlı gidebileceğimi biliyordum. Ancak son turum için piste çıktığımda lastiklerin aynı şekilde çalışmadığını hissettim. Rüzgar da durumu daha da zorlaştırdı ve turumda mükemmel değildi. Bu yüzden tur zamanımı geliştiremedim."

"Bu yüzden son 10 dışarısında kaldım ve bu sefer gerçekleşmedi. Biraz üzgünüm çünkü son 2 cumartesi günü benim için iyi gitmişti. Bu yarın ilk virajda durumu daha da zorlaştıracak. Ancak yinede yarış içerisinde pozisyon kazanmak için zorlayacağız." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir