"Heidfeld Renault Adına Yarışacak"

yazar:

kategori:

Robert Kubica’nın yerine geçebilecek adaylar arasında listesinin tepesinde yer alan isimlerden birisi Nick Heidfeld ve Kimi Raikkonen’in ralliye adanmış görünmesi onu en önemli aday haline getiriyor.

33 yaşındaki Alman sürücü 170 yarışa katıldı ve istikrarlı sonuçlarıyla biliniyor.

Bild-Zeitung’a göre bu hafta sonu Jerez’de Renault adına test yapacak olan Alman sürücünün sezon içerisinde de yarışacak isim olduğunu iddia etti.

Renault’dan bir sözcü ise “Vitaly deneyimsiz. Aracın potansiyelini tam olarak çıkarabilmek için güçlü ve deneyimli birisine ihtiyaç var.”

“Ve takım geçmiş zamanlarda da Nick ile görüşmüştü.” dedi.

Bu sene öncesinde Petrov’un yerine Heidfeld’in adı anılıyordu.


Yorumlar

  1. hadi inşallah quick nick çifterli ataklarını görmeyi iple çekiyorum

  2. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    O değil de bu çocuk ne zaman bir koltuğa aday olsa yerine Raikkonen geçerdi. Raikkonen istemediği için bu sefer tutturdu. Bencede koltuğa Heidfeld'in geçeceği kesin gibi artık. Bu şartlarda doğru olan da Heidfeld zaten.

  3. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Rai taraftarlarının hevesi kursağında kalmış oldu.Belki de bazıları sevinmiştir bile.Öyle ya gelip de madara olmak da var.Gerçi bahaneler çok.Testlere tam katılmadı,lastiklere alışkın değil, araç roberte göre yapılmış vs.vs..
    Rai kesin bir dille Reno takımını eleştirip Reno ile yarışmayacağını söylediği halde 3 gündür rüya görenler vardı.Çok zorlarına gitmiş olmalı ki Raikkonenin 2008 yılında Q3 e bile kalamayan renoyu geçtiği videoları ortaya sürüyorlar.Eşit güçlerdeki 2007 bahreyn den bahseden bile yok..
    Herneyse, herkes yapabileceği işi yapmalıdır.Kim hangi işi biliyorsa o işi yapmalıdır.Kimi de layık olduğu yerdedir ve mutludur.Keşke gelsin gelsin ki kurtlar sofrasındaki yerini biz de görelim.
    Heidfeld, reno koltuğunu diğerlerinden daha çok hakediyordu.Şimdiden Hayırlı olsun.Raikkonen gibi sözde şartlar sürecek kaprisli bir pilot değildir.

  4. En doğru karar.Tebrik

  5. Nick in takıma katılacağı netleşiyor yavaş yavaş.Gün içinde de resmi açıklama yapılır herhalde

  6. Daha acele etmemek gerek aslında. Heidfeld en büyük aday ama Gerard Lopez, "Heidfeld'in iyi bir pilot olduğunu biliyoruz ama şimdiki seviyesini görmek için arabamızı kullandırmamız gerekiyor." demişti. Benim oyun da Heidfeld'e gider ama.

  7. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Her Zaman Demiştim 2 Çaylakla Yarışmazlar Diye Dedigimde Çıktı.

    Renault'dan bir sözcü ise "Vitaly deneyimsiz. Aracın potansiyelini tam olarak çıkarabilmek için güçlü ve deneyimli birisine ihtiyaç var."

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir