Renault, Raikkonen Söylentilerini Reddetti, Gözler Heidfeld'de

yazar:

kategori:

Alman sürücü, cumartesi ya da pazar günü bir tam gününü takımın yeni aracıyla test yaparak geçirecek ve takımın beklediği performansı gösterirse büyük ihtimalle sürüş hakkını elde edecek.

Jerez’de soruları cevaplayan Lotus Renault GP takım patronu Eric Boullier, Heidfeld, Liuzzi ve De la Rosa’nın önde olan adaylar olduğunu söyledi ancak Heidfeld dışında diğer sürücülerin, Heidfeld’in beklenen performansı gösterememesi halinde şans bulabileceklerini söyledi.

Boullier ayrıca Kimi Raikkonen’i ralliye olan odaklanmışlığından, Nico Hulkenberg’i ise deneyimsizliğinden dolayı reddetmiş oldu.

Boullier “Bu sezon ortasında olsaydı, o zaman aracı geliştirmiş olurduk ve bazı genç isimlerin Formula 1 eğitimine müsade verebilirdik.”

“Ancak aracı bu aşamadan itibaren geliştirmeliyiz ve bu nedenle deneyimli bir sürücüye ihtiyacımız var.”

“Takımı ileriye götürecek birisine ihtiyacımız var ancak bunun yanında yeni lastikler, KERS, ayarlanabilir arka kanat ve bir çok şey nedeniyle deneyimli bir sürücü olmalı. Bu nedenle deneyimli birisini bulmalıyız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. bu listede Hulkenberg'in olmaması kadar saçma birşey yok Liuzzi ve De la Rosa dan bahsediliyor sezonun yıldızı ağza bıle alınmıyor yazık

  2. Kubica dışında LR yu ileriye götürecek bir adam yok şuan piyasada.

  3. Nick Heidfeld olmasını bende çok istiyorum geçmişi ve tecrübesi ile farkını koyacaktır aklımda kalan 2005 Monoco gp si var 2007 Fransa gp var Nick kaliteli bir pilottur

  4. inşallah heidfeld olur.hatırlarsanız ingiltere 2008 de 2 atağı olmuştu son virajda hem alonsoyu hem kovalaineni diğeri ise aynı yerde raikkonen ve glock tu yanılmıyosam ayrıca spa 2008 dede sonturda 9 ncu girimiş finishte kendi lastik stratejisi ile 3 olmuştu. heheh unutulmaz ataklara imza atmıştı.

  5. Gizem Aydın avatarı

    heidfield en doğru seçim olsada, hulkenberg'e üzülüyorum. keşke yarışsaydı bu sene.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir