Hamilton: "Yeni Araç Kesinlikle Daha İyi"

yazar:

kategori:

Hamilton, Jerez’de ilk günü genel olarak kısa sürüşlerle geride bıraktı ve günü 5. sırada tamamladı.

Hamilton “Bugünkü çalışmalardan memnunum. Kesinlikle ileri yönde adım oldu. Henüz aerodinamik mi yoksa mekanik açıdan mı geliştik bilmiyorum ancak araçta ilk izlenimlerim sürüşün rahat olduğu şeklindeydi.”

“Geçen seneye göre oldukça büyük gelişim hissettiğim bazı alanlar oldu. Ancak hâlâ ilk günlerdeyiz ve daha yapılacak çok şey var.” dedi.

Hamilton, bugünkü amaçlarının genel olarak sistem kontrolü olduğunu söyledi.

Hamilton “Yapılacak çok programımız vardı. Test sürücüsü ne yapıyorsa onları yaptım. Tüm gün öyle ya da böyle bir çok test yaptık. Araç geçen senekine göre daha iyi bu yüzden mutluyum.”

“Henüz heyecanlı söyleyecek bir şeyim yok. Bugün bunun için yeterli şey yapmadık. Ayar testleri gerçekleştiremedik. Arka kanadı ve KERS’i birlikte kullanmadık.”

“Bugün yapbozun bazı parçalarını denedik ve tamamını bir arada kullanmak için sabırsızlanıyorum. Ancak bugün istediğimiz her şeyi yaptık.” dedi.

 


Yorumlar

  1. kurabiye canavarı  avatarı
    kurabiye canavarı

    siz son yarışa kadar bile umut taşıyamadınız ya.ufak bir hatırlatma.biz bu açıklamaları 2009 ve 2010 sezonun başındada duymuştuk.O zamanlardada vay aracımız çok güzel demiştiniz.O zamanlardada pilotunuza çok güvenmiştiniz.sonuç hep hüsran oldu.
    2011 inde size dejavu yaşatması ve Singapur 2010,Monza 2010 gibi sonuçları bol bol görme dilekleriyle.Hem sizin açınızdan,hem bizim açımızdan.

  2. Bir Alonso taraftarı asla eski ile yaşamaz daima ileriye bakar ama malesef eski kuyruk acıları olan bazı arkadaşlar hala geçmişi temcit pilavı gibi Alonsocuların önüne koymaktalar tavsiyem artık bırakın geçmişi şimdiye bakın;)

  3. Alonsoyu "size göre" mağlup ettiği yıl olan 2007 de Kimi Raikonen şampiyon olmuştur. Hamilton şampiyon olduğu yıl Alonso yavaş olan Renosuyla orta sıra mücadelesi veriyordu. 2008'de sadece Massa ile şampiyonluk yarışındaydı Hamilton ve son yarışta 1-2 puan farkla şampiyon oldu. Alonso 200'te Kimi 2006'da Schumi ile savaşıp kazandı hemde arada puan farkı bırakarak şimdi söyleyin madem değer yarıştırıyorsunuz hangisi daha değerli şampiyonluk bu durumda.

  4. Buna mağlubiyet denirse tabii Ron babası olmasaydı Hamilton'un, görürdük o zaman gerçek Hamilton'u, gerçi 2009-2010 da gördük ama. Alonso'dan o kadar tırsıyor ki ne zaman arkasında görse spin atıyor Hamilton:D

  5. Karga bile gülmez bu yorumuna

  6. Boşverin arkadaşlar alonsocu fanlarla uğraşmayın hala geçen seneki son yarışta takılı kaldılar biraz ileri sarında bugüne dönsünler..

  7. Yavuz Balcı avatarı

    ağzına sağlık.

  8. Michael gibi Kimi gibi isimleri mağlup ederek şampiyon olmuş birini mağlup ederek şampiyon olmak da değerli birşey olsa gerek..

  9. Kendimi tutamadın yazıyorum vallah.

    "10 yıldan beri formula 1'i izler ve takip ederim…..Dikkatimi bişey çekiyo!!!bu güne kadar hamilton gibi acemice ve bencilce açıklamalar yapanını hiç görmedim…"

    10 yıldır F1 değilde başka birşey izlediğin burdan belli oluyor.

  10. Mclaren Mercedes  avatarı
    Mclaren Mercedes

    Mp4-6 mı 🙂

  11. evet hamilton 2008 de şampiyon oldu…sorarım bunu basa basa yazan arkadaşa…ey arkadaş!!!sence timo glock olmasaydı şampiyon olurmuydu….yine sorarım sana!!!peki bu şekilde şampiyon olmuş biri mi daha değerli olur yoksa…..Michael gibi Kimi gibi isimleri mağlup ederek şampiyon olmuş biri mi değerli olur?????

  12. bazı arkadaşlar "hamilton pistlere geldiğinden beri ALONSO şampiyon olamadı" diyor……hahahaha bu ne güzel bi tespit boyle…..bu tespiti yapan arkadaşın f1 bilgisinden faydalanmak isterim açıkçası…..epey ileri seviyede…………

  13. kurabiye canavarı  avatarı
    kurabiye canavarı

    boşver,bende sevmiyorum hamiltonı.Alonso daha iyi ve herzamanda öyle olacak.boşver değmez uğraşma.kırma insanları.

  14. evet ferrari çok büyük teklif yapmaya hazırlanıyo doğrudur….teklif şu "gel alonsonun yanına sana bişeyler oretsın de ondan sonra konuşalım" ferrari hamiyi alonsonun yanına alırsa haminin kariyeri biter….dünkü hamiltonun 2007 de yapmaya çalıştığı bu sefer kendi başına gelmiş olur ki o daha çocuk ağlar dayanamaz……yanı kısacası alonso ve hamilton adları yanyana gece kondu ve residance gibi olmuş oluyo…….

  15. kurabiye canavarı  avatarı
    kurabiye canavarı

    yok o bence sizden kaynaklanıyor.korkmanıza gerek yok.kaderde ne varsa o =) onun için eğlenmenize bakın,maksat aşşağılamak değil takılmak olsun.sonuçta herşeyi pilotlar ve takımlar belirleyecek.ilk yorumu yazan arkadaşımız biraz da heyecanla yazmış olsa gerek.neyse f1 bu diğer sporlara benzemez.

  16. Yanlız dikkat ediyorum hergün yeni McLaren ve Lewi düşmanları türüyor burda. Yada hergün aynı kişiler isim değiştiriyordur bilemem tabi.

    Site için iyi daha çok kişi üye oluyorsa, sorun bizim için kötü.

  17. alonsocu arkadaşların yaklaşımlarından anlıyorum ki , henüz sezon başlamadan McLaren ve lewisten korkmaya başlamışsınız , biraz sabreden bukadar erken çekincelere girmeyin f1 heran herşey olabilir…

  18. sayın Gökhan Kamil burada yazılan yorumların hiçbirinin benimkinden aşağı kalır yanı yok hatta benim yorumum masum bile kalır ancak neden benim yorumum siliniyor anlamış değilim… maksat ortamı germemekse eşitlik lütfen…

  19. Mclaren Mercedes  avatarı
    Mclaren Mercedes

    Yaw alonsoya kötü pilot diyen yok zaten
    Adam arabasının geçen seneden daha iyi olduğunu söylüyor
    Nedir bu hırsınız tepkiniz ya

  20. kurabiye canavarı  avatarı
    kurabiye canavarı

    tamam.onu sizde yaparsanız sorun olmaz.herşey karşılıklı sonuçta.

  21. Uzatmanın anlamı var mı ? Belli ki iki taraf da ikna olmayacak

  22. Yavuz Balcı avatarı

    arkadaşım siteden niye gidiyorsun. söylediklerimden bunu mu çıkardın :)) site benim değil keza benim olsa bile neden gidesiniz. saygı beklerken saygı göstermeyi öğrenin diyorum sadece. bunda kötü bir şey varsa eyvallah haklısın.

    hayırlı cumalar. cuma vakti yaklaşıyor.izninizle.

  23. kurabiye canavarı  avatarı
    kurabiye canavarı

    ha diyorsunki,siz gidin,site bize kalsın.bu şey gibi yani,biz iyiyiz,bizim pilotumuz iyi siz ortalık karıştıyorsunuz vs…
    Siz önce saygı duymayı,kabullenmeyi öğrenin,tek atımlık pilotun taraftarları.Hersene ayrı bir umut sizinkide.öyle sidepodları şişirmekle şampiyon olunmaz bunuda iyi belleyin.

  24. kurabiye canavarı  avatarı
    kurabiye canavarı

    Alonso'Nun sizi ağlattığı kadar olmasa gerek ha?bak şunu kabullen,Alonso her zaman sizin tek atımlık şampiyonunundan daha iyi pilottur.Bence sende bunu kabullenmeye başlasan iyi olur.

  25. Güzel bir açıklama olmuş biz fanlar açısından. Merakta kalmadık hiç değilse. Ama bazı konular gizliliğini koruyor ve asıl merak ettiklerimde onlar.

    Başlasın yeni sezon artık…

  26. Yavuz Balcı avatarı

    herhangi bir pilotsa sizin için dediklerini takmayın arkadaşım :)) kendi halimize bırakın bizide sizden kurtulalım. gelip ortalığı karıştırmaktan başka işiniz yok :))

  27. Lewis Hamilton bazılarının psikolojisini fena bozmuş =))

  28. kurabiye canavarı  avatarı
    kurabiye canavarı

    o efsane yaptığınız,Alonso'dan daha iyi zannettiğiniz adam sadece 1 kere dünya şampiyonu oldu ve 3 kere kaybetti.Alonso'nun istatiskleri daha iyi.
    Alonso şampiyon olmasın diye uykularınız kaçtı.Spa'da,bilmem nerde laf ettiğiniz Vettel'i yapmacık yapmacık tebrik ettiniz.Malezyada dalga geçtiğiniz Petrov'u savundunuz son yarışta.
    Niye?Zaten sizinkinin şampiyon olamayacağını biliyordunuz.
    Önce bir istatistik olarak yakalasın sonra tartışırım.
    Alonso her durumda hamilton'dan iyidir bunu kabullenin.
    hmailton bu senede şampiyon olamazsa HRT'de aracında kendisne koltuk aramaya başlasa iyi eder. =))))

    Not:Alonso Schumacher-Raikkonen griddeyken şampiyon olmuş,2007'de hamilton'ı engellemiş,2010 da yenmiştir.hamilton'ın griddeki diğer 22 pilottan bir farkı yoktur bizim için.kısacası hamilton WHO?

  29. Mclaren Mercedes  avatarı
    Mclaren Mercedes

    Alonso ya konu nasıl geldi ya
    Haberde alonso ile ilgili birşey mi var
    Ne bu yaranız anlamadım?

  30. Mclaren Mercedes  avatarı
    Mclaren Mercedes

    Bu kadar taraflı yorum yapılmaz ama.
    Tamam lewise sevmiyorsun ama bu kadar da taraflı yorum yapmana gerek yok.

  31. Yavuz Balcı avatarı

    McLarencilerin hepsi takımını satana kadar zaten saygı duydu. bizim için takımı sattığı anda bitti.

    çok iyi bir pilot. çifte dünya şampiyonu. bunlar elbetteki önemli. ama benim takımımı satan kim olursa olsun benden saygı görmez. ama sizin yaptığınız gibi de sövmem alonsoya. yani ne saygı duyarım nede saygısızlık ederim. arkadaş aşağıda yazmış alonso abisinden çok şey öğrensin diye. Lewis pistlere çıktığından beri alonso daha şampiyon olamadı. bilginize.

    Not : Alonso bu sene şampiyon olamazsa seneye Lewis'e çılgın bir teklife hazırlanıyormuş Ferrari :))

  32. kurabiye canavarı  avatarı
    kurabiye canavarı

    Alonso neyseki hersene hamilton gibi hatalar yapmıyor.hamiltona şampiyon diyorsanız,Alonso'ya saygı duymakla işe başlayabilirsiniz.

  33. Hamilton daha sezon başlamadan büyük laflar ediyor ama sezon boyunca söylediği lafların altında kalıyor sonra bir sürü hatalar yapıyor, tavrı ve söylemleri hiç profesyonelce gelmiyor bana şimdiye kadar teknik ve aydınlatıcı bilgi verdiğini hatırlamıyorum.

  34. senin algıların kıtsa lewis ne yapsın ne demiş ,araçtan memnunum ,testlerde yaptıkları ve yapamadıklarından bahsetmiş , ama sen tüm nefretini ortaya koymuşsun birde lewisle ilgili ileri geri yorum yapıyorsun , sonrada alonso abisinden bahsediyorsun. zaten bunu açıklayınca kendini elevermiş oldun , senin gibilerden başka bir yorumda beklenmez…

  35. Yavuz Balcı avatarı

    'tek temennim şampiyon olamamı çünkü onda şampiyonluk vasfını taşıyacak bişey göremiyorum..'

    2008 Dünya şampiyonu kimdi ? hafızamı kaybetmeye mi başladım burda ben :))
    adamın şampiyonluk vasfıymış cartmış curtmuş bir şey taşımasına gerek yok.

    Çünkü Lewis zaten bir Şampiyon.

  36. Haklısın.Geçen sezon da son yarışta damalı bayrağı görmeden kendini şampiyon ilan etti, taraftarları son yarışı bile beklemedi şampiyon ilan etmek için sonrada hüsran olunca bu sene içlerinde hala atamadıkları bi acı var…Ama bi dk ya o Lewis ve taraftarları değildi ki.Kimdi ya?

  37. Mclaren Mercedes  avatarı
    Mclaren Mercedes

    Sana katılmamak elde değil

  38. Mclaren Mercedes  avatarı
    Mclaren Mercedes

    Adam altı üstü araba geçen seneden daha iyi demiş ya

  39. hamiltona ne söylediğinin farkında değil diyorsunda seninde ondan pek farkın yok arkadaşım. Ayrıca burda Alonsonun mu , Hamiltonun mu bencil oldugu herkes tarafından biliyor. O yüzden biraz fanatiklikten kurtulda gerçekleri görmeye başla .

  40. sizi de tebrik ediyorum trf1 ekibi!!!!defalarca yorum yazdım hiçbirini yayınlamadınız…O halde şöyle diyebiliriz burda esasında samimi ve herkesin düşüncelerini paylaştığı bir ortam yok….Aynen askeriyedeki gibi önce siz okuyosunuz…Amenna fakat en azından yayınlayın….İşinize geleni yapmayın……

  41. kesinlikle patlamadım…öyle açıklamalar yapıyo ki bence kendisi de esasında anlam vermiyodur!!!10 yıldan beri formula 1'i izler ve takip ederim…..Dikkatimi bişey çekiyo!!!bu güne kadar hamilton gibi acemice ve bencilce açıklamalar yapanını hiç görmedim…tek temennim şampiyon olamamı çünkü onda şampiyonluk vasfını taşıyacak bişey göremiyorum….Alonso abisinden öğreneceği çok şey var daha…..Mesela kendini daha sezon başlamadan şampiyon ilan etmeme gibi….

  42. Neden böyle patladın bi anlam veremedim.

    McLaren taraftarı değilim ama ben bile üzüldüm Hamilton adına…

  43. büyümix le olacak iş değil,gelişimi durmuştur..

  44. büyümix diye bişey vardı bi ara tavsiye ederim, fiziken olduğu kadar ruhende büyütür belki zorlarsan

  45. Ayrıca gridteki hiçbir sürücü şu an test ettikleri aracın geçen seni araca göre daha iyi olduğunu söylemedi……Ama tabi hamiiiii nostradamusun akrabası olduğu için daha şimdiden kimin şampiyon olabileceğini de söylebilir…hatta şaşırdım neden kendini şampiyon ilan etmedi diye!!!!!

  46. Sen bu yıl da şampiyon olamicaksın orası kesin…..ferrari ve redbullun arkasında onların dumanını yutarsın sen……geçen sene de bu konuda gayet başarılı olduğunu herkes gördü……Forever fernando everytime fernando forzaaa forzaaaaaaa!!!!!

  47. mercedes in aksine çok iç açıcı açıklamalar, umarım bahreyn de güçlü bir araçla başlarız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir