Raikkonen, F1'e Dönmem Demiyor

yazar:

kategori:

2011 WRC Şampiyonası’nın başlangıcı İsveç’te yapıldı ve Raikkonen de Ice1 adı ile yer alıyor.

Renault Takım Patronu Eric Boullier, son Raikkonen söylentilerini önemsemedi ve söylentiden öteye geçmeyeceğini ima etti.

Boullier: “Geçen sene Kimi ile görüşmüştük. Bize, rallide kalmak istediğini söylemişti. Yani ondan sonra artık göz önüne alınmadı”

Nick Heidfeld, bu hafta Jerez’de takımla teste çıkacak ve Boullier, diğer adaylar olarak Pedro de la Rosa ve Vitantonio Liuzzi’yi öne çıkarıyor.

Ama Fin MTV3 televizyonu Raikkonen’e, F1’e ani dönerek spor çevresini şok edip etmeyeceğini sordu.

Raikkonen doğrudan reddetmedi: “Bunu söylemek zor”


Yorumlar

  1. bence kimi mark webber in koltuğuna oturacak bi dahaki sezon.

  2. bence bir sonraki sezon kimi mark webber in koltuğuna oturacak. inşallah….

  3. Ulen veled inadına ediyim senin, napayım F1 de Rosberg'i desteklicem artık 🙂

  4. hahaha evet katılıyorum sana kardeş…ben hasta oldum bile

  5. forever_schumi  avatarı
    forever_schumi

    Arkadaşlar dönmek istemeyebilir ama dönmek istesede kendine göre haklı sebepler yüzünden dönmüyor olabilir. Sonuçta bu araç Kubica'ya göre ayarlanmış bi araç ve bu noktada elbette raikonnenin stiline göre dizayn farklılıklarını değiştirmek zor olabilir. VE en önemlisi aceba şampiyonluğa oynayacak bi araç üretti mi Reno? Kimi rekabetçi olmayacak bi araçla dönmek istemez

  6. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    cıkan butun geri donus haberlerınden anladıgım sey su:
    kimi haric herkes gerı donmesınden bahsedıyor.supekülasyon manıplülasyon yorum soru vs vs…ama rai bunların dısında.bırılerı haber yapıyor cevabı kendılerı verıyor ama kabak tadı veren kaprıslı ve egoist olan olayların dısında kendı ismi gecen kimi oluyor.
    elli kere bın kere gelmem donmem dedi..daha ne uzatılıyor anlamıyorum.bır delı kuyuya bır tas atıyor 50 akıllı cıkarmaya calısıyor..

  7. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    al benden de o kadar.

  8. umit isbilen avatarı

    avatardan da anlaşılacağı üzre bir kimi severim ve ancak, bu süreçte kendisinden bir hayli soğudum, ayrıca dönse de eski performansını gösterebileceğini hiç zannetmiyorum, robert kiminin f1deki yokluğunu doldurabilecek bir isim bence ama o da şanssız çıktı…

  9. Az önce ilk defa o kadar sevdiğim raikkonen ne gelme istemiyorum dedim. Yani ne egolu bişey oldun sen ya,bi öyle bi böyle amacın nedir,aklından ne geçiyor..Kimi nin yaptığı eski terk eden sevgili davranışları gibi,hem yakın baktı ki karşı tarafta hala sıcak sonra yine uzaklaşmalar falan 😀

  10. Tolga Soydan avatarı

    döneceksen dön adamı hasta etme

  11. Kendi kendini bitiriyor farkında değil. Sıktın artık hemde çoook.

  12. Dönme artık sen olduğun yerde mutlu ol,gerçi senin mutlu halini hiç görmedim ama.F1 bu spora kendini adamış pilotlarala daha güzel senin gibi naz yapalarla değil.

  13. Kabak tadı kabak tadı kabak tadı…………………

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir