Hulkenberg, Red Bull ve Ferrari'yi İşaret Etti

yazar:

kategori:

Auto Bild Motorsport’a konuşan Hulkenberg: “Onlara bakarsanız, geri kalanların açıkça önünde olduklarını görürsünüz.”

Mercedes’ten Nico Rosberg de Red Bull’un ön plana çıkabileceğini düşünüyor.

Rosberg: ” ‘Bu araç başka bir yeri test ediyor’ diye düşündüm. Eğer öyle değilse, bizim bir adım önümüzdeler”


Yorumlar

  1. Rosberg, Hulkenberg gibi pilotlara hızlı araba verirsin kazanırlar(iyi sürüyorlar kesinlikle ona laf söylemiyorum), Schumacher, Alonso gibi pilotlara ise araba verirsin arabayı hızlanmasını sağlayıp yarış kazanırlar.

  2. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    takım bulamayınca ne yapsın. anca böyle medya önünde durabiliyor 🙂

  3. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Kastım Ne kadar yarışlara yansıtamamış olsalarda Red-Bull sanki başka bir seride yarışıyor gibiydi bu durum ortadan kalkar performanslar birbirine yaklaşır anlamında…. Açıklama yapma ihtiyacı hissettim..

  4. rocco junior avatarı

    Agresif tasarım diye yırtınmanın anlamı yokmuş demekki.Unutmayınız agresfi tasarım farkı kapatmak zorunda olanların izledikleri yoldur.Farklı şeyler tasartlayıo bu yolda ilerleiyorlar ama önemli olan etkidir işlevdir.Einstein herşeyin basit ve sade olmalı ama bundan da basit olmamalı demesi gibi.Schumi de benzer şeyleri söylemiş araç uzun sürüşte Redbull ve Ferrari'nin gerisinde diye.Lakin sezon başlarken herşey değişebilir Mclaren zaten bunlara katılacaktır Mercedes te tepeye yakn belki kozlarını Bahreynde çıkaracaktır.Dengeler değişebilir f1 burası

  5. katılıyorum. takımına böyle davranan bir pilot asla schumacher olamaz zaten. herkes toplanmış sanki rozi'ye hizmet edecekmiş gibi bişiey bekliyor. halbuki kendinin takımın bir parçası olduğunun farkında değil.

  6. Hülkenberg bu 🙂

  7. rosberg yine ne kadar sıradan bir pilot oldugunu kanıtladı iş bilmez mekanikten anlamaz yoruma gelince anca boş konuşmalar sıradan sürücü …

  8. afyonlu_03 afyonlu_03 avatarı
    afyonlu_03 afyonlu_03

    maklerenın ne yaptıgını daha kımseler cozemedı ama ferrarı ve mersedes baya bı dayanıklı ve ıstıkrarlı turlar atmaya devam edıyorlar ( retbulun gecen senekı kadar hızlı olcagını bende sanmıyorum fernando alonzo kardesım herkez gozunu actı dıger takımlarda fıa nın en kucuk bır acıgını degerlendıreceklerdır hem retbul da gecen yıldan fazla bı butce kalmadı )

  9. Red Bull'un üstünlüğünün ortadan kalkması için çok büyük yeniliklerin McLaren ve Ferrari'den gelmesi lazım ki bunu başarmaya en büyük aday McLaren bence.

  10. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Bu iki takıma McLaren de katılır ve sezon böyle gider ama içimden bir his Red bull geçen sene kadar üstün olmayacak diyor…

  11. çok hayalperest bunlar. 2 günde hangi özel yeri test ediyorsun arkadaş.
    toplasan 10gün test var kers mi arka kanat mı lastik mi hangisine yetecek bu testler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir