Petrov: "Fren Sorunları Spinlere Neden Oldu"

yazar:

kategori:

Rus sürücü, piste çıktığı her iki gün de spin attı ve bunları fren ve KERS’e bağladı. Ancak Petrov, gün sonuna doğru yapılan ayar değişikliklerinin işe yaradığını söyledi.

Petrov “Frenlerde bazı iyi şeyler bulduk ve bunlar benim için çok önemli. İlk defa KERS kullanıyorum bu yüzden zamanın çoğunu bu alanda çalışarak geçirdik.”

“Doğru ayarları bulmak çok zordu. KERS’le birlikte geçen seneye göre çok farklı. Frene ilk bastığınızda arka hemen kilitleniyor.”

“Zorladık ve gün boyunca doğru yolda ilerledik. Son anda piste çıkıp frenleri kontrol ettim. Şimdi yaptığımız değişikliklerin Barselona’da işe yaramasını umuyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Testlere bakarak performans belirliyorsunuz çok gülüyorum yorumlara bakınca herkes bunun bir test sürüşü olduğunu unutmuş tur derecesi kimin umurunda.

  2. Direksiyon sorunları da başlar o zaman."Direksiyon kitlendi çakıla girdim.Ben Vitaly.."

  3. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Petrov, her zamanki gibi.Güçlü,mücadeleci imajı veren cümleler kurmuyor.Bu sezon da sadece "idare eder" sıfatında kalmaz umarım.Son Gp de gerçekten oldukça başarılı idi.Aynı başarının artarak devam etmesini diliyorum.Ancak bu sponsor desteği ile çalışmaya,gelişmeye ne kadar ihtiyaç duyar bilinmez(!), koltuk garanti.

  4. Alt tarafı bir test adamı yerin dbine soktunuz rosbergde mi kötü sürücü onun zamanlarıda iyi değil. Seneye hedifeldi geçebileceğini düşünüyorum.

  5. Nedense bana Piquet'in ikinci sezonunu hatırlattı bu sözler.
    "İtiraf etmek gerekirse burası favori pistim değil." Kötü pilotların her zaman bir bahanesi vardır!

  6. paralı pilot yarışlarda bizi utandırılda bizde özür dileriz. biraz zor görünyor 🙂

  7. hadi Nick Heidfeld şu paralı pilotu geç.spin atma hep arabadan bizim paralı pilotun hiç suçu yok 🙂

  8. umarım bu en iyi günlerin olur.

    geçen sene topu topu 1 yarış çıkardın,havalarda idin.

  9. Hiç umut yok R31 pilot seçen bir araç iyi sürücüyle şahlanır petrov gibi sinin elidede sürünür,derhal nick kokpite geçmeli,takımda artık para getiriyor diye bu yeteneksize katlanmamalı.

  10. Bırak bu işleri Petrov arabayı ilk piste çıkardın tamam dedik birinci gündür sistemi filan denedin geride kaldın dedik ama bugün burada yine döküldün ben Virgin den yavaş olduğumuzu düşünmüyorum insan bari onu geçer sen onuda beceremiyorsun.Bercolonada işe yaramasını umuyormuş yok ya senin yaptığın ayarla kalacaktık merak etme Nick kokpite ne zaman geçerse o halledecektir.Para ile o koltukta oturuyorsun bunu tüm dünya biliyor

  11. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    Alonsocu arkadaş gelmiş yorum yapmış son yarıştamı kaldı nedir aklı hala 🙂

  12. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    tamaam!!! yeni bahanemizde hazır. ilk defa kers kullanıyorum. geçen sene neydi? ilk defa yarışıyorum. neyseki gelecek seneye de sözleşmesi var. artık şampiyon olursun seneye.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir