Heidfeld: "Renault'la İlk Gün Eğlenceliydi"

yazar:

kategori:

Renault R31 ile ilk kez piste çıkan Heidfeld, günün en hızlı ismi olarak Robert Kubica’nın yerine yarışma konusunda önemli adım attı.

Heidfeld “GErçekten keyif aldım. İlk defa bir araca bindiğinizde ve yeni bir takımla çalışırken bazı şeylere alışmak zaman alır ancak yine de aracı sürmek eğlenceliydi.”

“Çok fazla sorun yaşamadan iyi bir gün geçirdik ve şanslıydık ki araçta yaptığımız tüm değişiklikler doğru yöndeydi ve ayarları geliştirdik. Bu sayede her zaman daha fazla zorlayabildim.” dedi.

Heidfeld ayrıca en hızlı isim olmasını önemsemedi.

Heidfeld “Tur zamanları açısından diğer takımlarla karşılaştırma yapmak zor çünkü diğerlerinin yakıt yüklerini ve neler yaptıklarını bilmiyoruz.”

“Araç hakkında ilk izlenimlerim olumlu ancak buna rağmen her zaman gelişim gösterebilirsiniz.” dedi.

Renault’da çalışmaları Bruno Senna’nın devam ettirmesi bekleniyor.

 


Yorumlar

  1. eric boullier'in f1 resmi sitesinde bir roportaji var, orada bahsediyor. senna kubicanin yerine gecmesi icin dusunulen adaylar arasinda yok. tecrubeli birine bakiyorlar. daha once dedigim gibi nickten memnun kalirlarsa devam edecekler, olmazsa liuzzi veya dela rosayı bir sonraki teste cagiracaklar.

    soz konusu roportaji buradan okuyabilirsin.
    http://www.formula1.com/news/interviews/2011/2/11735.html

  2. Heidfeld'in Renault ile en azından bir yarış kazanmasını çok isterim. İlaç gibi gelir bence bu galibiyet Heidfeld'e.

  3. Gerçekten etkileyiciydi ilk defa bindiği bir araba ve ilk defa çalıştığı bir takım ruhu ile etkileyici bir iş yaptığını düşünüyorum

  4. Resmi açıklama yok ama değilmi?

  5. renaultdan yapilan aciklamalar o yonde degil ama. nick testte etkileyici olursa onunla devam edecegiz olmazsa dela rosa veya liuzzi barselonada teste cikacak diye aciklama yapildi. senna sadece biraz tecrube kazansin diye test yapacak, kubicanin yerine gecmek icin degil.

  6. Koltuk kapmak için test yapan birisi tabiki gazlayacak. Yarın sennada basacak aynı şekilde.

  7. Bak sen Heidfeld'e. Hiç tanımadığı araçla en hızlı isim oldu vay vay. Bu sene inşallah yarış koltuğunu kaptığında; Sauber'e tur bindirir artık

  8. bence Senna yerine yarında Nick çıksın araca adapte olması lazım eğer Nick yarısacaksa ki öyle gözüküyor bundan sonra Kubica muamelesi görmesi lazım takımda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir