Amerika da Mosley'in Bırakmasını İstiyor

yazar:

kategori:

Amerika Otomobil Federasyonu (AAA) ortaya çıkan skandalın ardından Mosley’den görevini bırakmasını istediklerini söyledi.

Mosley yaptığı açıklamalarda bir çok federasyondan kendisini destekleyici mesajlar geldiğini söylesede şu ana kadar Avustralya, Almanya, Hollanda ve son olarakta Amerika’dan görevi bırakması yönünde açıklamalar yapıldı.

Diğer federasyonlar bunu açık açık söylemedi ancak AAA bir adım daha ileri gitti ve ancak Mosley’in görevi bırakması halinde memnun olacaklarını söyledi.

AAA’dan Yolanda Clark Cade yaptığı açıklamada "FIA Başkanı hakkında son ortaya çıkanlar çok kötü ve utanç verici."

"Bu olay bazıları tarafından kişisel mesele olarak görünsede FIA ve kollarına verilecek olan zarar oldukça açıktır."

"AAA, Bay Mosley’in hayatının büyük bölümünü motor sporlarını geliştirmeye adadığının farkındadır. Buna rağmen dikkatli gözden geçirmenin ardından AAA Bay Mosley’e görevini bırakmasının en iyi çözüm olacağını bildirmiştir." dedi.

Geçtiğimiz hafta başında 4 takımdan Mosley’i eleştiren açıklamalar yapıldı ancak diğer takımlardan henüz pek net açıklamalar gelmedi.

Mclaren takım patronu Ron Dennis "Bu kaçınılmaz bir soru. Ve eminim aynı konuda daha bir sürü benzer soru var ancak bu takım olayın içerisinde değil ve aynı şekilde ben de değilim. Ve bu konuda yapacak daha fazla  yorumum yok." dedi.


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Abi adamı amerika da istemiyor fakat adam ısrarcı bakalım fıa nın sonu ne olacak :))

  2. kaan kaanhan avatarı

    etme-bulma dünyası mosley naparsın hayat böyle işte 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir