Red Bull: "Harcamalarda 4. Sıradayız"

yazar:

kategori:

Fazla harcamayla suçlanan takın, bu ayın sonunda Formula 1 Takımlar Birliğine 2010 sezonuna ait harcama verilerini sunacak.

Mateschitz “Bu konuya açıklık getireyim. Britanya’daki kayıtlara bakan ve hesap yapan bir gazeteci vardı. Bunları yaparken Red Bull Racing, Red Bull Technologies ve STR’nin hesaplarını karıştırmış.”

“Hesaplamada hata var ve söyledikleri gerçek değil. Tabi ki Ferrari, Mclaren ve Mercedes’in bütçelerinin gerisindeyiz.” dedi.


Yorumlar

  1. Redbull'un mercedesten daha fazla butcesı olmadıgına ınanmam.

  2. Redbull eğer bu kadar maliyetle şampiyon olduysa (ki bence doğru söylüyorlar) yazıklar olsun büyüğüm diye geçinen takımlara..

  3. RB nin harcamsı yada yıllık bütçesi Mercedes in gerisinde olmasına inanmam kanıt koymadıkları sürece. McLaren la denktirler bana kalırsa. En büyük Toyota olmadığına göre Ferrari. Çünkü onlar motorda yapıyor satın almıyor.

  4. lakin samimiyetsiz eğer şampinyonluklar gelmeseydi harcamaları baya zora sokacaktı 2011 ve ilersi için ekonomik anlamda ,bunu da 2010 un sezon ortasında herkes konuşuyordu zaten, ha fazla harcamışlar onların bileceği iş buna değmiş

  5. rocco junior avatarı

    Konu ört bas edilmeye çalışılmış,hem kimse onlara senin bütçen ne kadar kimden büyük veya küçük diye sormadı ki!Madem harcama yaptın mali raporlarını göster dedi.Sen 100 milyon bütçe ile girersin rakibinde 200 milyon vardır sen 100milyonuda harcamışsındır rakip 90 milyon bu kadar basit.Bunun rakamsal değerleri rotada yok4.yüz diyor
    Gerçi benim umrumda değil mazeret mi takımlara göre öyle ben her türlü bu admaları yenmeli ve ne yaptıkları ile ilgilenmemek istiyorum.Harcadı,illegaldi vs suçlama derdinde değilim ama varsada insanlar aydınlatılsın

  6. Bu dedikleri gerçekse vay büyük takım haline!

  7. Mercedes in bütçesinden bile az bütçe sahibi olmak böyle açıklamalar yaptırmalımıdır?? O kadar ki az bütçe ile bu işi çevirebiliyorsunuz da Haug a Nevey ile çalışabilirmisiniz sorusunun cevabı; O şekilde bir bütçemiz yok cevabımı alınır.

  8. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    İnandırıcı değil.2009 da bütçe sınırlamasına karşı çıkmışlar ve muafiyet talebinde bulunmuşlardı.Hatta çekilme tehdidinde bile bulundular.Sonrası malum,karanlık ve karışık..Sonra da çifte şampiyonluk???????????? İstenilen alınınca da biz dördüncüyüz numaraları….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir