Mercedes GP, Bob Bell İle Anlaştı

yazar:

kategori:

1 Nisan’da başlayacak olan görevinde Bell, Ross Brawn’a rapor verecek ve Mercedes’in Brackley’deki şasi takımının başında yer alacak; böylelikke Brawn, organizasyonun motor parçaları ve şasi tasarımı ile daha genel ilgilenecek.

30 senelik motor sporları kariyerinde Bell, McLaren, Benetton ve Jordan takımıyla çalıştı, 2001 senesinde Renault’a teknik sorumlu vekili olarak katıldı, iki yıl sonra da teknik sorumlu görevine getirildi.

Singapur’daki kaza skandalının patlak vermesinin ardından Bell, Flavio Briatore ve Pat Symonds’un uzaklaştırılmasının ardından Renault’a takım patronluğu yapmıştı. Genii’nin takımda hak sahibi olmasının ardından Bob Bell, geçen Ekim ayında ayrılana kadr Renault’ta idari sorumlu olarak görev yapıyordu.

Bell: “Böylesi güçlü ve kararlı bir organizasyonun bir parçası olmak benim için bir ayrıcalık olacak ve motor sporlarında Mercedes-Benz’in gıpta edilecek tarihini ileriye taşımaya yardım edebileceğim.”

Brawn: “Bob’un gelmesi, mükemmel teknik takımımızın güçlendirilmesinde kilit adım teşkil ediyor. Spordaki en tecrübeli mühendislerden birine sahip olmaktan menunuz”


Yorumlar

  1. Umarım şu ne olduğu belli olmayan kapalı kutu gibi olan araca faydası dokunur.

    Schumi kötü konuşuyor brawn iyi konuşuyor anlamadım gitti

  2. Mercedese hayırlı olsun. Umuyorum arka planda da kadrolarına güçlü mühendisler katarlar.

  3. bob bell çok iyi bir karar, bravo mercedes

  4. Mükemmel bir karar olmuş. Ama olabileceğini tahmin etmek zor değildi. Hayırlı olsun. Kaliteli bir adam olduğu açıktı zaten.

  5. ver coşkuyu schumi adamımsın

  6. ver coğkuyu schumi adamımsın

  7. Bob bell gerçekten çok değerli bir mühendis ve Renault'un aldığı şampiyonluklarda önemli bir rolü vardır. Gönlüm isterdi Ferrari'ye geçsin ama hayırlı olsun Mercedes'e .

  8. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    güzel bir haber
    sevindim açıkçası.
    Schumi'nin bir demeci vardı
    kısa,orta ve uzun vadeden bahsediyordu
    sanırım yeni gelen tecrübeli ve kaliteli mühendisimizde bu yapılanan ürünün bir parçası.
    bakalım bundan sonra ne gibi gelişmeler yaşanacak
    merakla takip etmekteyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir