Heidfeld Birinci Pilot Olmayı Beklemiyor

yazar:

kategori:

Takım arkadaşı Petrov’a oranla daha tecrübeli olmasına rağmen Alman pilot, Renault’da birinci pilot olma beklentisinin olmadığını da belirtiyor.

“Ben elimden geleni yapacağım. (Birinci pilot olmak) özellikle odaklandığım bir hedef değil.  Bu kendiliğinden olur. Geçmişte hiçbir takımda ikinci pilot olmadım. Daima eşit şekilde yarıştık. Burada da aynısının olacağını düşünüyorum.”

Alman pilot otomobilin gelişimini tamamlamak için takımın Kubica’nın yerine deneyimli bir sürücü aramasını da anlıyor.

“Otomobili geliştirebilecek biri olması önemliydi. Hızlı olmalı, ve mühendislerle birlikte neler yapacaklarını tartışabilecek biri. Jerez’de çok verimli bir test geçirdiğimizi düşünüyorum. Bazı problemlere yanıt vermede oldukça hızlıydık ve bazı güçlü noktalarımızı da bulduk.”  


 


Yorumlar

  1. forever_schumi  avatarı
    forever_schumi

    heildfeld 'in en büyük handikapı bence aşırı mütevazi olması ve çok düzgün biri olması. :Hayır demiyorum kişiliksiz biri ol diye ama ben hatırlıyorum bi keresinde yağmur sırasında takım garajının önünde yerlerdeki su birikintilerini paspas yapıyordu :/ böyle şeyler mesela gereksiz.

  2. evet Mercedes in Alman pilot tutkusu :))2009 da Kovalainen in koltuğu için bir ara Rosberg söylentileride çok güçlüydü

  3. McLaren'in muhalefeti olmasaydı çok önceden McLaren'da olacaktı Mercedes'in emriyle.

  4. çok mütevazıca :)) 2011 de koltuk bulmak adına Kubica nın talihsizliği şansı oldu ama Schumi dönmeseydi Mercedes koltuğundaydı tecrübe+istikrar+potansiyelin farkındayız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir