Rosberg: "Mercedes Sorunları Çözüyor"

yazar:

kategori:

Kış dönemine sessiz bir başlangıç yapmalarının ardından Mercedes, Michael Schumacher’in geçen hafta Jerez’deki ikinci günü zirvede tamamlaması bu durumu değiştirmiş göründü ve ardından bugün de Rosberg, günün sonlarına doğru günün en hızlı turunu attı.

Alman pilot, hâlâ yapmaları gereken çok iş olduğunu kabul etti ama son zamanlarda yapılan çalışmalarla W02’de kendisine daha çok güvende hissettiği belirtti.

Rosberg: “Elbette hâlâ bazı sorunlarımız var ama doğru yönde ilerliyoruz. Bugün çok şey öğrendik ve bazı ilerlemeler kaybettik. Bu yüzden işler gelişim gösteriyor.”

Mercedes, kışa zorlu bir başlangıç yapacaklarını bekliyordu ve performansın son test ve ilk yarışta belli olacağını ifade ediyordu. Rosberg de bunun altınız hep çizdi.

Rosberg: “Kışın sıkıntı yaşayacağımız bekleniyordu. Çünkü araç, esas olarak dayanıklılığı test etmek için inşa edildi; henüz performans ortada yok”

“Performans, önümüzdeki birkaç haftada gelecek ve ardından nerede olduğumuzu bekleyip göreceğiz”

Günün ilk bölümünün yağmurdan etkilenmesine rağmen Rosberg, Mercedes’in yine de iyi çalıştığını dile getirdi.

Rosberg: “Genel olarak iyiydi, hatta geçiş lastikleri ile çok şey öğrendik. Ardından öğleden sonra uzun sürüşlerde sonlarda bazı iyi ilerlemeler kaydettik”

“Yeni aero parçalar ve buna benzer şeyler hakkında tekrar bazı yeni şeyler öğrendik. Bu yüzden iyi bir gündü, her şey doğru yönde ilerliyor.”


Yorumlar

  1. Testlere güven olmaz geçen seneki testlere ve sezon içine bakın yeter…

  2. Bob Bell'in tahmin edemeyecekleri karar yararını görecek Mercedes.

  3. MercedesSchumi2011 avatarı
    MercedesSchumi2011

    "Performans, önümüzdeki birkaç haftada gelecek ve ardından nerede olduğumuzu bekleyip göreceğiz"Karamsar olanlara duyrulur mgp nin hıza odaklı çalışmadığını zaten başından beri biliyordum.Neticede barselona testlerinde en fazla tur atıp veri toplayan ilk 3 takımdan biriyiz ne kadar fazla tur o kadar veri toplamak bu sene mercedes yarışlar kazanıcaktır geçen senenin ortasından beri çalışmaları yürüyen bir araç var 2 bölümü mevcut hız ve dayanıklılık dayanıklılıkta iyi ilerlemeler kaydedildi 1-2 hafta sonrada hıza yogunlaşılırsa bahreyne kadar yada bahreyn iptal olursa iptal süresince geçen sürede daha fazla araç üstünde çalışılabilir.Mgp bu sene oldukça iddalı bir konumda mücadele edicek bundan hiç şüpheniz olmasın 😉

  4. mgp de ilerleme var ama ne kadar iyi son testde görürüz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir