Webber, RB7'nin Performansı Konusunda Temkinli

yazar:

kategori:

Yeni Red Bull aracı, Barselona’da ilk 2 gün en hızlı oldu ve bunun yanında uzun sürüşlerde elde edilen istikrarlı dereceler dikkatleri Red Bull üzerine çevirdi.

Webber “Tur attıkça daha fazla şey öğreniyoruz. Lastikler ve araç konusunda henüz ilk günlerdeyiz. Nerede olduğumuzu öğrenme konusunda mümkün olan en kısa zamanda piste çıkmak iyi olur. Ancak şu anda hâlâ kendimiz için sıkı çalışıyoruz.”

“Ferrari de çok güçlü görünüyor. Onların aracı hep hızlı olmuştur ve ortalıklarda boş yere dolanmazlar. Ve onlar da yeni araçlarında daha ilk günlerini geçiriyorlar.”

“Mclaren de üstlerde olacaktır ancak şu anda onlar konusunda emin değiliz.” 

“Dün Vettel’den, Alonso’dan ve bir kaç kişiden daha uzun sürüşler gördük. Açıkçası insanlar yavaş yavaş yarışlara hazırlanmaya başladılar.”

“Biz de bugün biraz mesafe kat ettik ancak sabah pist ıslak ve nemliydi. Bunların, öğleden sonraki çalışmaları nasıl etkilediğini bilmiyoruz.”

“Geçtiğimiz yıllarda Red Bull’un gelişim açısından diğerleriyle kafa kafaya gidebildiğini gördük. Aracınızı geliştiremezsiniz şampiyon olamazsınız ve pit alanında bazı iyi isimlere sahibiz.”

“Temeli çok kötü olmayan bir araçla başlarsanız bu hep yardımcı olur. RB5 ve RB6 oldukça başarılıydı ve umarım RB7 de öyle olur.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir